Apartament spatios in Centrul Istoric din Sibiu de inchiriat

Acest anunț este inactiv.
590 €

Detalii

  • ID Anunț: # 8442

  • Adăugat la: 10:48, 26.02.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 110

  • Etaj 1

  • Compartimentare Circular

  • Vizualizări: 46

Descriere

Apartament cu 2 camere decomandate, recent renovat, de inchiriat, in Centrul Istoric din Sibiu, situat la etajul 1, cu o suprafata totala de 128 mp, cu 2 apartamente pe nivel.

Locuinta are o suprafata utila de 110 mp si este alcatuita din bucatarie inchisa, mobilata si utilata cu aragaz, frigider, cuptor cu mircounde, masa si mobilier de bucatarie, living inchis foarte spatios, mobilat, avand o masa, si fotoliu pentru relaxare, dormitor dotat cu pat si dulap, doua bai, una dotata cu cada si spatiu pentru dus, a doua baie este de serviciu, iar la intrarea in imobil este un hol spatios care permite accesul la bucatarie si living.

Apartamentul a fost recent renovat si beneficiaza de urmatoarele imbunatatiri: centrala termica proprie, ferestre din lemn cu vedere la strada principala, usi de lemn in interior, parchet, gresie, faianta, calorifere din otel, usa din Pvc la intrare.

Este situat intr-o zona linistita la mai putin de 2 minute de mers pe jos de Piata Mare, o locatie ce ofera o atmosfera spectaculoasa atat prin amplasament cat si prin modul in care este mobilat si utilat.

In apropiere se afla scoli, gradinite, magazine alimentare, biserica si multe alte puncte de interes, ideal pentru cei care doresc sa locuiasca intr-o zona ultracentrala.

Pretul de inchiriere al locuintei este de 590 euro luna negociabil.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 22304

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament spatios in Centrul Istoric din Sibiu de inchiriat-1 Apartament spatios in Centrul Istoric din Sibiu de inchiriat-2 Apartament spatios in Centrul Istoric din Sibiu de inchiriat-3 Apartament spatios in Centrul Istoric din Sibiu de inchiriat-4 Apartament spatios in Centrul Istoric din Sibiu de inchiriat-5 Apartament spatios in Centrul Istoric din Sibiu de inchiriat-6 Apartament spatios in Centrul Istoric din Sibiu de inchiriat-7 Apartament spatios in Centrul Istoric din Sibiu de inchiriat-8 Apartament spatios in Centrul Istoric din Sibiu de inchiriat-9
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.