Apartament nou cu 2 camere de vanzare in Sebes judetul Alba

67.900 €

Detalii

  • ID Anunț: # 4930

  • Adăugat la: 10:06, 02.04.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 79

  • An construcție 2018

  • Etaj Parter

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 54

Descriere

Agentia Imobiliara Taboo va ofera spre vanzare apartament cu 2 camere decomandate, an constructie 2018, situat in ansamblu rezidential din Sebes.

Apartamentul prezentat spre vanzare este situat la parterul unui imobil si are o suprafata totala de 95 mp distribuiti astfel: living+dining in suprafata de 27 mp cu iesire pe balconul de 8.4 mp, bucatarie de 10,58 mp + camara, 2 bai, un hol care decomandeaza apartamentul si un dormitor cu dressing in suprafata de 20,5 mp.Locuinta se va preda in decursul anului 2019 la cheie si detine urmatoarele dotari: usa metalica de acces in apartament; usi de lemn la interior; pereti tencuiti, tinciuiti si zugraviti in lavabila alba; centrala termica pe gaz in condensatie cu detector de gaz; calorifere din otel; instalatie termica cu distribuitor separat pentru fiecare calorifer in parte; instalatie electrica cu tablou general la intrarea in apartament si sigurante separate pentru consumatorii de putere; instalatii sanitare trase pe pozitie cu obiectele aferente incluse; sape de egalizare mecanizate semiuscate; tamplarie PVC cu 5 camere si 3 foi de sticla; gresie, parchet, faianta.

Dispune de toate utilitatile: gaz, curent, apa, canal.

Casa scarilor va fi predata la stadiul de cheie si finisata cu: gresie antiderapanta; mana curenta; zugraveli in lavabila; corpuri de iluminat cu senzori de miscare pentru timp de noapte; usa de acces din PVC cu bariera termica; interfon cu cate un post in fiecare apartament.

Facilitati in cadrul ansamblului din care face parte apartamentul:

-ascensoare de ultima generatie;

-spatii verzi amenajate cu gazon, pomi ornamentali;

-parcari delimitate, destinate rezidentilor si vizitatorilor acestora;

-alei pietonale pavate si iluminate;

-cai de acces auto sistematizate si iluminate public;

-loc special amenajat pentru depozitarea deseurilor menajere;

In pretul apartamentului este un loc de parcare exterior si o boxa situata la demisolul blocului.Pretul de achizitie este de 67.900 euro, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar.

COMISION 0 DE LA CUMPARATOR!!!

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 19678

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament nou cu 2 camere de vanzare in Sebes judetul Alba-1 Apartament nou cu 2 camere de vanzare in Sebes judetul Alba-2 Apartament nou cu 2 camere de vanzare in Sebes judetul Alba-3 Apartament nou cu 2 camere de vanzare in Sebes judetul Alba-4 Apartament nou cu 2 camere de vanzare in Sebes judetul Alba-5 Apartament nou cu 2 camere de vanzare in Sebes judetul Alba-6 Apartament nou cu 2 camere de vanzare in Sebes judetul Alba-7 Apartament nou cu 2 camere de vanzare in Sebes judetul Alba-8 Apartament nou cu 2 camere de vanzare in Sebes judetul Alba-9

67.900 €

Iosif Cosmin

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.