Apartament nou 4 camere 2 bai si parcare de inchiriat pe Doamna Stanca

399 €

Detalii

  • ID Anunț: # 25024

  • Adăugat la: 08:53, 05.05.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 80

  • Etaj 5

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 23

Descriere

Apartament aflat la prima inchiriere compus din 4 camere decomandate complet mobilate, 2 bai, balcon, cu o suprafata utila de 80 mp, pe strada Doamna Stanca din Sibiu.

Locuinta luminoasa are o suprafata totala de 96 mp distribuiti astfel:

- living modern amenajat cu bucatarie open-space ce dispune de electrocasnice noi: frigider, masina de spalat vase, plita, cuptor, hota, masina de spalat rufe si mobilier facut pe comanda.

- 3 dormitoare

- 2 bai

- balcon

- parcare in fata blocului

Din punct de vedere al imbunatatirilor apartamentul dispune de finisaje de cea mai inalta calitate, centrala termica proprie, calorifere din otel, parchet din lemn masiv, ferestre cu geam termopan si tamplarie PVC, gresie, faianta, tapet, obiecte sanitare de calitate, usa de metal la intrare, usi de lemn pe interior.

Imobilul este situat intr-o zona prolifica, avand in vecinatate magazine alimentare, centre comerciale, hypermarketuri si alte puncte de interes public.

Pretul de inchiriere al apartamentului este de 399 euro luna.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 23177

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament nou 4 camere 2 bai si parcare de inchiriat pe Doamna Stanca-1 Apartament nou 4 camere 2 bai si parcare de inchiriat pe Doamna Stanca-2 Apartament nou 4 camere 2 bai si parcare de inchiriat pe Doamna Stanca-3 Apartament nou 4 camere 2 bai si parcare de inchiriat pe Doamna Stanca-4 Apartament nou 4 camere 2 bai si parcare de inchiriat pe Doamna Stanca-5 Apartament nou 4 camere 2 bai si parcare de inchiriat pe Doamna Stanca-6 Apartament nou 4 camere 2 bai si parcare de inchiriat pe Doamna Stanca-7 Apartament nou 4 camere 2 bai si parcare de inchiriat pe Doamna Stanca-8 Apartament nou 4 camere 2 bai si parcare de inchiriat pe Doamna Stanca-9

399 €

Chitic Tudor

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.