Apartament modern cu 4 camere de inchiriat in Strand Sibiu

599 €

Detalii

  • ID Anunț: # 7976

  • Adăugat la: 12:01, 12.02.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 120

  • Etaj 3

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 28

Descriere

Apartament modern cu 4 camere, mobilat modern si utilat de inchiriat in cartierul Strand din Sibiu, cu o suprafata totala de 140 mp si este amplasat la etajul 3 al unui imobil construit in anul 2007 chiar de catre proprietari.

Locuinta dispune de 120 mp utili, este structurat pe 2 niveluri, iar la primul nivel se afla un living si bucatarie open-space cu acces pe balcon, 2 dormitoare si o baie spatioasa. La al doilea nivel se afla un dormitor, dressing si o baie.

Apartamentul beneficiaza de mobila si finisaje de cea mai inalta calitate, iar la capitolul imbunatatiri putem enumera: centrala termica proprie Ferroli, semineu pe lemne, aparat aer conditionat, calorifere din otel, ferestre cu geam termopan, parchet, gresie, faianta, termoizolatie dubla la exterior, usi de lemn pe interior.

Locuinta este situata intr-o zona bine cotata pe piata imobiliara, care totodata este ferita de traficul si aglomeratia zilnica a orasului, oferind si un acces facil spre punctele de interes public.

Se inchiriaza mobilat si utilat complet la 599 euro.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 19075

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament modern cu 4 camere de inchiriat in Strand Sibiu-1 Apartament modern cu 4 camere de inchiriat in Strand Sibiu-2 Apartament modern cu 4 camere de inchiriat in Strand Sibiu-3 Apartament modern cu 4 camere de inchiriat in Strand Sibiu-4 Apartament modern cu 4 camere de inchiriat in Strand Sibiu-5 Apartament modern cu 4 camere de inchiriat in Strand Sibiu-6 Apartament modern cu 4 camere de inchiriat in Strand Sibiu-7 Apartament modern cu 4 camere de inchiriat in Strand Sibiu-8 Apartament modern cu 4 camere de inchiriat in Strand Sibiu-9

599 €

Mihai Anca

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.