Apartament modern cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Mihai Viteazu

Acest anunț este inactiv.
87.500 €

Detalii

  • ID Anunț: # 6439

  • Adăugat la: 11:28, 13.08.2019

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 82

  • An construcție 2015

  • Etaj 6

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 15

Descriere

Apartament modern cu 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Mihai Viteazu, cu o suprafata utila de 82 mp situat la etajul intermediar 6 din 8 al unui imobil construit in anul 2015, imobil ce dispune si de lift.

Locuinta dispune de o compartimentare foarte bine gandita, compusa dintr-o zona de living cu bucatarie de tip open - space cu acces la balcon, zona de servit masa, dormitor matrimonial cu dressing generos ( exista posibilitatea de amenajare a unei bai in locul dressing-ului fiind toate utilitatile trase ) de asemenea cu acces pe balcon, un al doilea dormitor si o baie cu cada.

Apartamentul dispune de imbunatatiri precum usa de metal la intrare, usi de lemn la interior, peretii sunt zugraviti, parchet de lemn pentru dormitoare si living, gresie si faianta pentru bai si bucatarie, centrala termica cu incalzire prin calorifere.

Acesta se vinde complet mobilat si utilat ( cuptor electric cu plita pe gaz, cuptor cu microunde, masina de spalat vase cat si de spalat rufe, hota electrica pentru aerisire, frigider ).Acest apartament se vinde la stadiul de cheie la pretul de 87.500 euro, poate fi achizitionat si prin credit ipotecar.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 21957

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament modern cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Mihai Viteazu-1 Apartament modern cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Mihai Viteazu-2 Apartament modern cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Mihai Viteazu-3 Apartament modern cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Mihai Viteazu-4 Apartament modern cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Mihai Viteazu-5 Apartament modern cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Mihai Viteazu-6 Apartament modern cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Mihai Viteazu-7 Apartament modern cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Mihai Viteazu-8 Apartament modern cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Mihai Viteazu-9
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.