Apartament modern 2 camere etaj 3 mobilat si utilat Sibiu Ciresica

Acest anunț este inactiv.
63.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 21166

  • Adăugat la: 10:08, 14.01.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 52

  • An construcție 2017

  • Etaj 3

  • Compartimentare Semidecomandat

  • Vizualizări: 39

Descriere

Apartament cu 2 camere de vanzare mobilat si utilat de lux in Sibiu zona Ciresica, situat la etajul intermediar 3 al unui imobil edificat in anul 2017 ce dispune de parcari proprii si alei de acces pavate.

Locuinta are 62 mp construiti ce dispune de un balcon de 8 mp si este compusa din bucatarie deschisa cu livingul mobilata si utilata modern, loc de servit masa, camera de zi mobilata si utilata cu acces pe balcon, dormitor generos, baie cu geam de aerisire naturala si hol.

Avantajele acestui apartament constau in incalzirea pe centrala termica in condensatie, dispune de termoizolatie si hidroizolatie, loc propriu de parcare mentionat in contractul de vanzare.

Aceasta locuinta este situata intr-o zona linistita, pe o strada pavata, cu numeroase puncte de interes public in apropiere de: statie pentru mijloace de transport in comun si cele in regim de taxi, scoala, gradinita, magazine alimentare, spatii verzi.

Pozitionarea intr-o zona foarte bine cotata din punct de vedere imobiliar, face ca acest apartament sa fie pretabil atat pentru locuit cat si pentru investitie sau chiar si pentru regim hotelier.

Locuinta dispune de tot confortul unui trai zilnic, avand cuptor electric, plita electrica pe inductie, hota incorporata in blatul de bucatarie, combina frigorifica, masina de spalat rufe cu uscator, masina de spalat vase, televizoare, toate electrocasnicele sunt de cea mai buna calitate.

Ca si imbunatatiri locuinta are parchet laminat de 12 mm in toate incaperile, usi de lemn la interior, usa metalica la intrare, prize si intrerupatoare, corpuri de iluminat tip plafoniera cu led, centrala termica in condensatie. Baia este finisata cu gresie, faianta, vas wc, lavoar cu baterie si mobilier suspendat, oglinda, cada.

Structura imobilului este compusa din caramida Porotherm placata cu polistiren expandat de 10 cm peste care s-a aplicat vopsea decorativa siliconata, iar tamplaria este PVC.

Pretul de vanzare al acestui apartament este de 63.000 euro si se poate achizitiona prin orice tip de creditare bancara.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 22808

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament modern 2 camere etaj 3 mobilat si utilat Sibiu Ciresica-1 Apartament modern 2 camere etaj 3 mobilat si utilat Sibiu Ciresica-2 Apartament modern 2 camere etaj 3 mobilat si utilat Sibiu Ciresica-3 Apartament modern 2 camere etaj 3 mobilat si utilat Sibiu Ciresica-4 Apartament modern 2 camere etaj 3 mobilat si utilat Sibiu Ciresica-5 Apartament modern 2 camere etaj 3 mobilat si utilat Sibiu Ciresica-6 Apartament modern 2 camere etaj 3 mobilat si utilat Sibiu Ciresica-7 Apartament modern 2 camere etaj 3 mobilat si utilat Sibiu Ciresica-8 Apartament modern 2 camere etaj 3 mobilat si utilat Sibiu Ciresica-9
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.