Apartament modern 2 camere decomandate de vanzare in zona Vasile Aaron

59.500 €

Detalii

  • ID Anunț: # 33959

  • Adăugat la: 14:03, 21.11.2020

  • Anunț publicat de: Proprietar

  • Suprafața utilă 56

  • An construcție 1980

  • Etaj 4

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 45

Descriere

Va propunem pentru vanzare un apartament cu 2 camere decomandate si o suprafata utila de 56 mp mobilat si utilat in Sibiu zona Vasile Aaron situat la etajul 4 al unui imobil construit in anul 1980 si renovat complet in anul 2019.
La amenajarea acestuia s-au folosit materiale superioare tamplarie PVC cu geam termopan usa metalica la intrare astfel incat nu mai este necesara nici o investitie viitorul proprietar putand sa se mute imediat.
Pe hol in bucatarie si in baie dispune de gresie de cea mai buna calitate iar in camere parchet laminat de calitate superioara.
De asemenea elecrocasnicele precum plita si cuptor incorporate frigiderul masina de spalat si centrala termica sunt noi. Mobilierul de asemenea este de calitate dand un aspect modern si aerisit locuintei apartamentul mai dispune de un balcon inchis cu tamplarie PVC cu geam termopan si o pivnita imobilul fiind izolat termic si fonic la exterior.
Apartamentul este situat intr-o zona foarte buna a orasului Sibiu fiind pretabil atat ca locuinta familiala cat si pentru investitie avand in apropiere toate punctele de interes necesare cum ar fi mall magazine non stop banci farmacii biserica scoli si gradinite.
Pretul de vanzare al acestui frumos apartament este de 59500 euro pret fix suma ce poate fi achitata atat prin credit ipotecar credit prima casa sau cash.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P10674 si contactati agentul de vanzari Olga Bojita la numarul de telefon 0722.150.371 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.

Apartament modern 2 camere decomandate de vanzare in zona Vasile Aaron-1 Apartament modern 2 camere decomandate de vanzare in zona Vasile Aaron-2 Apartament modern 2 camere decomandate de vanzare in zona Vasile Aaron-3 Apartament modern 2 camere decomandate de vanzare in zona Vasile Aaron-4 Apartament modern 2 camere decomandate de vanzare in zona Vasile Aaron-5 Apartament modern 2 camere decomandate de vanzare in zona Vasile Aaron-6

59.500 €

Olga Bojita

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.