Apartament la vila cu 3 camere terasa in Sibiu pretabil spatiu birouri

650 €

Detalii

  • ID Anunț: # 32464

  • Adăugat la: 18:34, 23.09.2021

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 60

  • Etaj 1

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 304

Descriere

Apartament de inchiriat cu 3 camere decomandate si terasa, recent renovat, pretabil pentru spatiu birouri, in Sibiu zona Alba Iulia, cu suprafata totala de 90 mp din care 60 mp utili, situat la etajul 1 al unei vile.
Dispune de geamuri termopan, centrala proprie cu calorifere din fonta, doze pentru internet axial up pe fiecare perete, gresie, faianta, parchet stejar, peretii zugraviti cu lavabila alba.
Compartimentarea este una foarte buna, astfel ca la intrare se afla o camera spatioasa, in partea stanga se afla o baie, in fata un hol din care se intra in celelalte 2 camere. Este situat intr-o zona foarte buna si foarte circulata atat auto cat si pietonal, cu deschidere direct la strada si numeroase puncte de interes public in apropiere de: scoli, gradinite, banci, farmacii, mijloace de transport in comun, parcuri si multe altele.
Este pretabil pentru: locuit, birouri, cabinet medical, salon infrumusetare si nu numai. Accesul in imobil se face pe baza unui sistem de inchidere cu cod.
Nu are destinatie de spatiu comercial ( dar se poate face in functie de domeniul de activitate al clientului ), are loc de parcare chiar in fata spatiului.
Se inchiriaza nemobilat, la cheie la pretul

Pentru mai multe detalii suna acum la numarul de telefon 0369.824.824 si precizeaza ca ai vazut COD Oferta / ID : P11086

Toate anunturile imobiliare de vanzare si de inchiriat din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum site-ul TABOO.ro

Apartament la vila cu 3 camere terasa in Sibiu pretabil spatiu birouri-1 Apartament la vila cu 3 camere terasa in Sibiu pretabil spatiu birouri-2 Apartament la vila cu 3 camere terasa in Sibiu pretabil spatiu birouri-3 Apartament la vila cu 3 camere terasa in Sibiu pretabil spatiu birouri-4 Apartament la vila cu 3 camere terasa in Sibiu pretabil spatiu birouri-5 Apartament la vila cu 3 camere terasa in Sibiu pretabil spatiu birouri-6 Apartament la vila cu 3 camere terasa in Sibiu pretabil spatiu birouri-7 Apartament la vila cu 3 camere terasa in Sibiu pretabil spatiu birouri-8 Apartament la vila cu 3 camere terasa in Sibiu pretabil spatiu birouri-9 Apartament la vila cu 3 camere terasa in Sibiu pretabil spatiu birouri-10 Apartament la vila cu 3 camere terasa in Sibiu pretabil spatiu birouri-11 Apartament la vila cu 3 camere terasa in Sibiu pretabil spatiu birouri-12 Apartament la vila cu 3 camere terasa in Sibiu pretabil spatiu birouri-13 Apartament la vila cu 3 camere terasa in Sibiu pretabil spatiu birouri-14 Apartament la vila cu 3 camere terasa in Sibiu pretabil spatiu birouri-15 Apartament la vila cu 3 camere terasa in Sibiu pretabil spatiu birouri-16 Apartament la vila cu 3 camere terasa in Sibiu pretabil spatiu birouri-17

650 €

TABOO Imobiliare

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:
Raportează

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.