Apartament la vila cu 3 camere decomandate de vanzare zona Brana

Acest anunț este inactiv.
75.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 6438

  • Adăugat la: 11:14, 13.08.2019

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 80

  • An construcție 2008

  • Etaj 1

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 24

Descriere

Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare in Selimbar zona Brana, situat intr-o zona exclusivista si foarte linistita doar de constructii noi cu un regim de inaltime scazut, cu strazi late pavate cu dale din beton si cu iluminare publica.

Acesta se afla la etajul intermediar 1 al unui imobil cu 2 etaje si doar 2 apartamente pe palier, dispune de o suprafata utila de 80 mp.

Locuinta este foarte bine compartimentata astfel: la intrare se afla un hol de 9 mp ( cu spatiu pentru cuier pantofar ) din care se face accesul catre toate incaperile. De asemenea locuinta dispune de un living foarte generos cu o suprafata de 23 mp cu acces la un balcon inchis de 6 mp, un dormitor matrimonial de 13 mp, un al doilea dormitor de 12 mp, bucatarie inchisa de 11 mp cu zona de dining, baie de 5.5 mp cu geam de aerisire.

Apartamentul dispune de imbunatatiri precum usi de lemn la interior, peretii sunt zugraviti, parchet de lemn pentru dormitoare si living, gresie si faianta pentru bai si bucatarie, centrala termica cu incalzire prin calorifere.

Acesta se vinde complet mobilat si utilat ( cuptor electric cu plita pe gaz, cuptor cu microunde, masina de spalat vase cat si de spalat rufe, hota electrica pentru aerisire, frigider ).Pretul de vanzare al apartamentului este de 75.000 euro, poate fi achizitionat si prin credit ipotecar.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 21956

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament la vila cu 3 camere decomandate de vanzare zona Brana-1 Apartament la vila cu 3 camere decomandate de vanzare zona Brana-2 Apartament la vila cu 3 camere decomandate de vanzare zona Brana-3 Apartament la vila cu 3 camere decomandate de vanzare zona Brana-4 Apartament la vila cu 3 camere decomandate de vanzare zona Brana-5 Apartament la vila cu 3 camere decomandate de vanzare zona Brana-6 Apartament la vila cu 3 camere decomandate de vanzare zona Brana-7 Apartament la vila cu 3 camere decomandate de vanzare zona Brana-8 Apartament la vila cu 3 camere decomandate de vanzare zona Brana-9
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.