Apartament la cheie 3 camere decomandate balcon si loc de parcare

67.500 €

Detalii

  • ID Anunț: # 33963

  • Adăugat la: 14:04, 21.11.2020

  • Anunț publicat de: Proprietar

  • Suprafața utilă 75

  • An construcție 2019

  • Etaj 1

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 48

Descriere

Apartament cu 3 camere decomandate si balcon situat la etajul intermediar 1 al unui imobil cu regim scazut de inaltime P+2E. Imobilul se afla intr-o zona foarte linistita din Selimbar judetul Sibiu pe o strada asfaltata si cu iluminat public. Locuinta dispune de o suprafata utila de 75 mp. Acesta va fi predat la sfarsitul lunii septembrie.
Apartamentul este compus din living bucataria cu spatiu de luat masa doua dormitoare balcon baie cu geam de aerisire si baie de serviciu.
Imobilul se afla intr-o zona retrasa fata de agitatia cotidiana si in acelasi timp aproape de punctele de interes comun magazine farmacii si la doar 5 minute de mers cu masina fata de Shopping City Sibiu.
Apartamentul se va preda la stadiul de cheie cu gresie faianta parchet obiecte sanitare usi la interior usa metalica la intrare tamplarie PVC cu geamuri termopan QFort centrala termica Bosch cu calorifere de otel prize si intrerupatoare Legrand iar peretii vor fi zugraviti cu lavabila alba.
Pentru personalizarea apartamentului cu gresie faianta parchet obiecte sanitare si usile interioare clientul are posibilitatea sa aleaga materialele dintr-o gama foarte variata si intr-un buget generos.
Pretul acestui apartament este de 67.500 euro cu TVA de 5% inclus si 1 loc de parcare gratuit!

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P10465 si contactati agentul de vanzari George Petre la numarul de telefon 0755.638.518 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.

Apartament la cheie 3 camere decomandate balcon si loc de parcare-1 Apartament la cheie 3 camere decomandate balcon si loc de parcare-2 Apartament la cheie 3 camere decomandate balcon si loc de parcare-3 Apartament la cheie 3 camere decomandate balcon si loc de parcare-4 Apartament la cheie 3 camere decomandate balcon si loc de parcare-5 Apartament la cheie 3 camere decomandate balcon si loc de parcare-6 Apartament la cheie 3 camere decomandate balcon si loc de parcare-7 Apartament la cheie 3 camere decomandate balcon si loc de parcare-8

67.500 €

George Petre

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.