Apartament intabulat 3 camere la etajul 1 de vanzare in Selimbar

65.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 6451

  • Adăugat la: 15:38, 30.06.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 77

  • An construcție 2019

  • Etaj 1

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 135

Descriere

Apartament INTABULAT cu 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Selimbar, acesta este situat la etajul intermediar 1 al unui imobil cu 2 etaje cu doar 2 apartamente pe palier, in componenta lui se mai afla 2 bai ( una din ele cu geam de aerisire ), doua balcoane de 6 mp cel cu vedere la strada fiind inchis cu sticla securizata.

Imobilul se preda la cheie la exterior cu izolatie din polistiren, balcoanele din fata vor fi inchise cu sticla securizata, iar la interior apartamentele se predau la stadiul de alb cu usa de metal la intrare, pereti zugraviti cu lavabila, prize si intrerupatoare, casa scarii se preda la cheie cu usa din tamplarie PVC cu interfon si cu cate un post pentru fiecare apartament.Compartimentarea apartamentului este una foarte practica si bine gandita compusa din:

- hol la intrare de 9 mp

- zona de living de 18 mp cu acces la un balcon de 6 mp

- dormitor matrimonial de 16 mp cu acces la balcon

- un al doilea dormitor de asemenea cu acces la balcon

- bucatarie inchisa de 11.5 mp

- baie de servici de 3.5 mp

- baia mare de 5 mp cu geam de aerisireImobilul este situat intr-o zona foarte linistita de case, strazile sunt pavate cu dale din beton, se afla in imediata apropiere de magazine alimentare cat si statii pentru mijloace de transport in comun. Stadiul in care se afla imobilul va ofera posibilitatea de a face anumite modificari in acesta, podul nu este mansardabil dar este ideal pentru depozitare, accesul se face cu ajutorul unei scari rabatabile.

Posibilitate de predare si la cheie ( contra-cost ), beneficiati si de un loc de parcare privat, delimitat si inscriptionat cu numarul apartamentului.Pretul de vanzare al acestuia este de 65.000 euro, poate fi achizitionat si prin credit ipotecar.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 21960

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament intabulat 3 camere la etajul 1 de vanzare in Selimbar-1 Apartament intabulat 3 camere la etajul 1 de vanzare in Selimbar-2 Apartament intabulat 3 camere la etajul 1 de vanzare in Selimbar-3 Apartament intabulat 3 camere la etajul 1 de vanzare in Selimbar-4 Apartament intabulat 3 camere la etajul 1 de vanzare in Selimbar-5 Apartament intabulat 3 camere la etajul 1 de vanzare in Selimbar-6 Apartament intabulat 3 camere la etajul 1 de vanzare in Selimbar-7 Apartament intabulat 3 camere la etajul 1 de vanzare in Selimbar-8 Apartament intabulat 3 camere la etajul 1 de vanzare in Selimbar-9

65.000 €

Morar Cosmin

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.