Apartament deosebit cu 3 camere de vanzare in Turnisor Sibiu

Acest anunț este inactiv.
65.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 53124

  • Adăugat la: 13:50, 13.01.2021

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 65

  • An construcție 1989

  • Etaj 4

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 65

Descriere

Va propun spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate cu o suprafata utila de 65 mp, situal la etajul 4 al unui imobil cu regim de inaltime S+P+4.
Apartamentul este compartimentat astfel: 3 camere spatioase, bucatarie separata cu o camara, 2 bai, hol si un balcon cu o priveliste deosebita.
Imobilul este acoperit cu tigla, beneficiaza de izolatie exterioara, instalatie de apa schimbata, iar apartamentul beneficiaza de parchet lemn masiv, usi interioare de lemn, usa de metal la intrarea in apartament, geamuri termopan, centrala termica proprie si calorifere, contorizari separate pentru utilitati.
Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat. Accesul in imobil este restrictionat, deoarece acesta beneficiaza de interfon la intrare.
Imobilul se afla intr-o zona foarte bine cotata pe piata imobiliara. Apartamentul este pretabil atat pentru locuit cat si pentru inchiriere.
Pretul de vanzare al apartamentului este de 65000 euro.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12329 si contactati agentul de vanzari Ovidiu Muntean la numarul de telefon 0762.219.995 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.

Apartament deosebit cu 3 camere de vanzare in Turnisor Sibiu-1 Apartament deosebit cu 3 camere de vanzare in Turnisor Sibiu-2 Apartament deosebit cu 3 camere de vanzare in Turnisor Sibiu-3 Apartament deosebit cu 3 camere de vanzare in Turnisor Sibiu-4 Apartament deosebit cu 3 camere de vanzare in Turnisor Sibiu-5 Apartament deosebit cu 3 camere de vanzare in Turnisor Sibiu-6 Apartament deosebit cu 3 camere de vanzare in Turnisor Sibiu-7 Apartament deosebit cu 3 camere de vanzare in Turnisor Sibiu-8 Apartament deosebit cu 3 camere de vanzare in Turnisor Sibiu-9 Apartament deosebit cu 3 camere de vanzare in Turnisor Sibiu-10 Apartament deosebit cu 3 camere de vanzare in Turnisor Sibiu-11
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.