Apartament de vanzare in Bucuresti zona Brancoveanu

45.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 73

  • Adăugat la: 12:43, 19.01.2021

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 44

  • An construcție 1970

  • Etaj 8

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 767

Descriere

Apartamentele din Bucuresti frumoase nu trebuie sa fie scumpe.
Cum nu orice apartament este un camin. Dar acest apartament ... este un adevarat camin. Primitor, cald, modern, elegant. Cu siguranta, cel mai frumos apartament de tipul lui din tot sectorul 4.
Haideti sa va povestesc mai multe. Suntem pe bulevardul Constantin Brancoveanu la intersectia cu Nitu Vasile si Izvorul Rece, la o statie RATB de spitalul Budimex si trei statii de metrou Brancoveanu, Parcul Tineretului si Oraselul Copiilor. Da, acea oaza de aer si voie buna, parcul Tineretului, este la 15 minute de mers pe jos. MEtroul la fel.
Zona...e mai mult decat cunoscuta. Vie, mereu "agitata", un furnicar de oameni si masini. Plina de "viata". Magazine, restaurante, farmacii. Si spital evident. Ai tot ce trebuie langa bloc. Si ai Sun Plaza la 3 statii RATB distanta si Cora tot acolo. Sau, la 3 minute cu masina ai Grand Arena cu Carrefour, Selgros, sau Auchan si Metro. Lidl si Kaufland pe langa.
Mai ai multe mijloace de transport in comun. Si o cale de acces rapida catre centru. Da, inca mai faci 20 de minute pana la Piata Unirii cu masina de aici. Sau cu metroul, tot atat.
Despre imprejurimi...numai de bine. Bulevardul a fost largit de curand. Si amenajat. La fel si multe locuri de parcare, in fata si in spatele blocului. Ai scoli renovate, tot pe langa bloc. Ai si liceu in fata. Si mai ai o scara si un bloc bine gospodarite. Adica n-o sa te sperii cand vii acasa.
Iar acasa...acasa ai tot! Ai un apartament de 2 camere, decomandat, modelul "cu hol locuibil". Cunoscatorii stiu, mai bine de atat nu se poate. Apartamentul este renovat, amenajat, straluceste. E placut si are tot confortul pe care tu ti l-ai putea dori. Are gresie si faianta, are parchet, are geamuri termopan. Are si balcon renovat si inchis in termopan. Si are baia facuta, obiectele sanitare noi, instalatiile sanitare si electrice schimbate. Tocarie noua. Pereti indreptati si amenajati.
Dar e suficient sa privesti pozele pentru a intelege ca acest apartament de doua camere confort doi sporit este exact ce ai tu nevoie pentru a incepe sau a reincepe viata. Vino sa-l vezi, te va cuceri!
Oferta exclusiva, comision 0% cumparator!

Apartament de vanzare in Bucuresti zona Brancoveanu-1 Apartament de vanzare in Bucuresti zona Brancoveanu-2 Apartament de vanzare in Bucuresti zona Brancoveanu-3 Apartament de vanzare in Bucuresti zona Brancoveanu-4 Apartament de vanzare in Bucuresti zona Brancoveanu-5 Apartament de vanzare in Bucuresti zona Brancoveanu-6 Apartament de vanzare in Bucuresti zona Brancoveanu-7 Apartament de vanzare in Bucuresti zona Brancoveanu-8 Apartament de vanzare in Bucuresti zona Brancoveanu-9

45.000 €

Daniel Dobre

Pe site din 2019

BUCUREȘTI, județ BUCURESTI
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.