Apartament de vanzare cu 3 camere si balcon in Vasile Aaron Sibiu

Acest anunț este inactiv.
53.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 9738

  • Adăugat la: 08:37, 28.02.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 75

  • An construcție 2008

  • Etaj Mansardă

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 42

Descriere

Apartament de vanzare, tip mansarda cu 3 camere si balcon in Sibiu zona Vasile Aaron, cu o suprafata totala de 90 mp din care 75 mp utili, situat la etajul 5 din 5 al unui imbil construit din caramida in anul 2008.

Este situat intr-o zona foarte buna, cu numeroase puncte de interes public, in apropiere de: scoli, gradinite, banci, farmacii, supermarketuri, locuri de joaca pentru copii, mijloace de transport in comun si cele in regim de taxi.

Compartimentarea este una foarte buna astfel ca la intrare se afla un living de tip open-space cu bucataria complet mobilata si utilata si baia cu cada, iar la etaj sunt 2 dormitoare decomandate.

Ca si imbunatatiri dispune de centrala termica, calorifere din otel, parchet laminat, geamuri termopan, usa metalica la intrare, usi de lemn la interior, gresie si faianta.

Pretul de vanzare al acestui apartament complet mobilat si utilat este de 53.000 euro.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 22655

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament de vanzare cu 3 camere si balcon in Vasile Aaron Sibiu-1 Apartament de vanzare cu 3 camere si balcon in Vasile Aaron Sibiu-2 Apartament de vanzare cu 3 camere si balcon in Vasile Aaron Sibiu-3 Apartament de vanzare cu 3 camere si balcon in Vasile Aaron Sibiu-4 Apartament de vanzare cu 3 camere si balcon in Vasile Aaron Sibiu-5 Apartament de vanzare cu 3 camere si balcon in Vasile Aaron Sibiu-6 Apartament de vanzare cu 3 camere si balcon in Vasile Aaron Sibiu-7 Apartament de vanzare cu 3 camere si balcon in Vasile Aaron Sibiu-8 Apartament de vanzare cu 3 camere si balcon in Vasile Aaron Sibiu-9
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.