Apartament de vanzare cu 2 camere la mansarda zona Vasile Aaron

44.500 €

Detalii

  • ID Anunț: # 69870

  • Adăugat la: 12:16, 07.10.2021

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 46

  • An construcție 1980

  • Etaj 10 și peste

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 79

Descriere

Daca va doriti un apartament superb in Sibiu, aproape de Mall, aproape de Piata Vasile Aaron, va prezentam o mansarda cocheta cu un design foarte atragator, cu linii simple, dar ferme din punct de vedere vizual.
TABOO Imobiliare ofera spre vanzare o proprietate foarte frumoasa, o mansarda superba, spectaculoasa, primitoare, cu elemente decorative si mobilier deosebit, camere inalte in jur de 4 m si foarte luminoasa. Apartamentul este structurat pe doua nivele: bucatarie si living open space, baie iar dormitorul este la etaj.
Excelenta pentru locuit cu un vibe pozitiv si cu potential de inchiriere, datorita zonei in care este situata. si mai ales felului in care este amenajata, mobila fiind noua si facuta la comanda, centrala termica, geamuri termopane, gresie, faianta si parchet laminat. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat. In jurul blocului sunt scoli, gradinite, farmacii, parcuri, mijloace de transport.

Pentru mai multe detalii suna acum la numarul de telefon 0743.473.799 si precizeaza ca ai vazut COD Oferta / ID : P13696

Toate anunturile imobiliare de vanzare si de inchiriat din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum site-ul TABOO.ro

Apartament de vanzare cu 2 camere la mansarda zona Vasile Aaron-1 Apartament de vanzare cu 2 camere la mansarda zona Vasile Aaron-2 Apartament de vanzare cu 2 camere la mansarda zona Vasile Aaron-3 Apartament de vanzare cu 2 camere la mansarda zona Vasile Aaron-4 Apartament de vanzare cu 2 camere la mansarda zona Vasile Aaron-5 Apartament de vanzare cu 2 camere la mansarda zona Vasile Aaron-6 Apartament de vanzare cu 2 camere la mansarda zona Vasile Aaron-7 Apartament de vanzare cu 2 camere la mansarda zona Vasile Aaron-8 Apartament de vanzare cu 2 camere la mansarda zona Vasile Aaron-9 Apartament de vanzare cu 2 camere la mansarda zona Vasile Aaron-10 Apartament de vanzare cu 2 camere la mansarda zona Vasile Aaron-11 Apartament de vanzare cu 2 camere la mansarda zona Vasile Aaron-12 Apartament de vanzare cu 2 camere la mansarda zona Vasile Aaron-13 Apartament de vanzare cu 2 camere la mansarda zona Vasile Aaron-14 Apartament de vanzare cu 2 camere la mansarda zona Vasile Aaron-15 Apartament de vanzare cu 2 camere la mansarda zona Vasile Aaron-16 Apartament de vanzare cu 2 camere la mansarda zona Vasile Aaron-17 Apartament de vanzare cu 2 camere la mansarda zona Vasile Aaron-18 Apartament de vanzare cu 2 camere la mansarda zona Vasile Aaron-19 Apartament de vanzare cu 2 camere la mansarda zona Vasile Aaron-20

44.500 €

Diana Nedelcu

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:
Raportează

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.