Apartament de vanzare cu 2 camere etaj intermediar in zona Ciresica

49.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 6850

  • Adăugat la: 14:22, 01.05.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 37

  • An construcție 1984

  • Etaj 3

  • Compartimentare Nedecomandat

  • Vizualizări: 115

Descriere

Apartament de vanzare cu 2 camere in Sibiu zona Ciresica, refacut in totalitate, cu o suprafata totala de 45 mp din care 37 mp utili, situat la etajul intermediar 3 din 5, intr-un imobil construit din caramida in anul 1984.

Este situat intr-o zona foarte frumoasa si linistita, cu numeroase puncte de interes public in apropiere de: scoli, gradinite, banci, farmacii, magazine, mijloace de transport si cele in regim de taxi.

Compartimentarea este una foarte buna astfel ca la intrare se afla un hol generos din care in partea stanga se afla bucataria inchisa, mai apoi baia cu cada si geam de aerisire si cele doua camere.

Ca imbunatatiri dispune de centrala termica, calorifere din otel, parchet laminat, geamuri termopan, usa metalica la intrare, usi de lemn la interior, gresie si faianta.

Pretul de vanzare al acestui apartament este de 49.000 euro.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 22031

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament de vanzare cu 2 camere etaj intermediar in zona Ciresica-1 Apartament de vanzare cu 2 camere etaj intermediar in zona Ciresica-2 Apartament de vanzare cu 2 camere etaj intermediar in zona Ciresica-3 Apartament de vanzare cu 2 camere etaj intermediar in zona Ciresica-4 Apartament de vanzare cu 2 camere etaj intermediar in zona Ciresica-5 Apartament de vanzare cu 2 camere etaj intermediar in zona Ciresica-6 Apartament de vanzare cu 2 camere etaj intermediar in zona Ciresica-7 Apartament de vanzare cu 2 camere etaj intermediar in zona Ciresica-8 Apartament de vanzare cu 2 camere etaj intermediar in zona Ciresica-9

49.000 €

Gorun Silviu

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.