Apartament de vanzare cu 2 camere Calea Cisnadiei comision 0%

Acest anunț este inactiv.
43.500 €

Detalii

  • ID Anunț: # 12274

  • Adăugat la: 12:16, 29.11.2019

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 52

  • An construcție 2018

  • Etaj Parter

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 9

Descriere

Apartament de vanzare cu 2 camere in Sibiu zona Calea Cisnadiei, cu terasa de 25 mp, gradina de 25 mp si loc de parcare privat, cu o suprafata totala de 62 mp din care 52 mp utili, situat la parterul unui imobil construit in anul 2018 din caramida, cu regim de inaltime P+2.

Locuinta este pozitionata intr-o zona foarte frumoasa si linistita, departe de zgomotul infernal al orasului, dar in acelasi timp in apropiere de foarte multe puncte de interes public ca de exemplu: scoli, gradinite, banci, farmacii, magazine, supermarketuri, spatii verzi, locuri de joaca pentru copii, mijloace de transport in comun si cele in regim de taxi.

Compartimentarea este una foarte buna. La intrare se afla un living care este open space cu bucataria si iesire pe balcon, in partea stanga un dormitor, drept in fata baia cu geam de aerisire.

Stadiul de predare este de alb avansat cu centrala termica si calorifere de otel, tamplarie PVC cu geam termopan, prize, intrerupatoare, usa metalica la intrare, pereti gletuiti si cu o mana de lavabila, sapa autonivelanta, izolatie termica si fonica exterioara.

Beneficii si avantaje:

- Calitatea superioara a constructiei

- Cartier linistit

- Infrastructura noua

Finisaje si dotari:

ALB

- centrala termica 24 kw

- calorifere de otel

- geamuri termopan din tamplarie PVC 5 camere

- usa metalica la intrare

- sapa

- pereti tencuiti, gletuiti + lavabila alba 2 straturi

- instalatie electrica cu tablou electric general si sigurante separate pentru consumatorii de putere mare

- interfon la intrare in imobil cu cate un post la fiecare apartament

- casa scarii finisata cu gresie si balustrada

- iluminat cu senzori pe casa scarii

- balustrada balcoane

- racordare la toate utilitatile

- locuri de parcare pavate cu dale de beton

STADIUL CHEIE

- prize

- gresie si faianta

- parchet laminat.Pretul locuintei este de 43500 euro la cheie cu un loc de parcare oferit gratuit in fata blocului. Se poate achizitiona prin orice fel de creditare bancara, comision zero!

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 22706

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament de vanzare cu 2 camere Calea Cisnadiei comision 0%-1 Apartament de vanzare cu 2 camere Calea Cisnadiei comision 0%-2 Apartament de vanzare cu 2 camere Calea Cisnadiei comision 0%-3 Apartament de vanzare cu 2 camere Calea Cisnadiei comision 0%-4 Apartament de vanzare cu 2 camere Calea Cisnadiei comision 0%-5 Apartament de vanzare cu 2 camere Calea Cisnadiei comision 0%-6 Apartament de vanzare cu 2 camere Calea Cisnadiei comision 0%-7
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.