Apartament de vanzare 2 camere intabulat Calea Cisnadiei comision 0%

51.900 €

Detalii

  • ID Anunț: # 23930

  • Adăugat la: 09:40, 02.07.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 42

  • An construcție 2019

  • Etaj 3

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 45

Descriere

Apartament intabulat cu 2 camere decomandate si loc de parcare privat pe Calea Cisnadiei judetul Sibiu, situat la etajul 3 ( etaj retras), intr-o constructie din anul 2019, cu o suprafata totala de 85 mp.

Este compartimentat astfel: un living de 18.00 mp cu iesire pe terasa de 32,25 mp, un dormitor matrimonial de 13.45 mp, o bucatarie inchisa de 6,45 mp si o baie de 4.50 mp, toate acestea insumand o suprafata utila de 42 mp.

Apartamentul se afla la etajul 3 al unui imobil cu izolatie exterioara si interfon la intrarea in scara, iar predarea lui va fi la gri cu centrala termica si calorifere din otel, geamuri termopan Rehau cu 5 camere si 2 foi de sticla, instalatii electrice si sanitare, sapa autonivelanta si usa metalica la intrare.

La cererea clientului se poate face si la stadiul de alb contracost, fiind vorba de 1500 euro in plus ( material + manopera ).

Locatie apartament:

Imobilul se afla pe Calea Cisnadiei, cartier rezidential amplasat langa Sibiu care a cunoscut cea mai mare expansiune in ultimii ani.

Dezvoltatorii imobiliari construiesc aici ansambluri rezidentiale de blocuri si case pentru toate bugetele si gusturile.

Caile de acces pana la proprietate sunt 100% amenajate.

Mod de plata acceptat:

Plata pentru acest apartament se poate face din surse proprii sau cu ajutorul unui credit bancar.

Pretul de vanzare al acestei proprietati este de 51900 euro. Ramane acelasi pret indiferent de modalitatea de achizitie.

Comision zero!Pentru a beneficia de o oferta personalizata, astept telefonul dumneavoastra!

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 23117

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament de vanzare 2 camere intabulat Calea Cisnadiei comision 0%-1 Apartament de vanzare 2 camere intabulat Calea Cisnadiei comision 0%-2 Apartament de vanzare 2 camere intabulat Calea Cisnadiei comision 0%-3 Apartament de vanzare 2 camere intabulat Calea Cisnadiei comision 0%-4 Apartament de vanzare 2 camere intabulat Calea Cisnadiei comision 0%-5 Apartament de vanzare 2 camere intabulat Calea Cisnadiei comision 0%-6 Apartament de vanzare 2 camere intabulat Calea Cisnadiei comision 0%-7 Apartament de vanzare 2 camere intabulat Calea Cisnadiei comision 0%-8

51.900 €

Floricu Marian

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.