Apartament de lux cu 3 camere de vanzare Sibiu cartierul Arhitectilor

89.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 6474

  • Adăugat la: 13:21, 14.08.2019

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 70

  • An construcție 2018

  • Etaj 2

  • Compartimentare Semidecomandat

  • Vizualizări: 24

Descriere

Apartament la cheie de vanzare in Sibiu zona Calea Cisnadiei, compus din 3 camere cu o suprafata utila de 70 mp, situat la etajul intermediar 2 al unui imobil cu 3 etaje, doar 3 apartamente pe palier, constructie noua din anul 2018.

Locuinta este situata pe o strada pavata si cu iluminare publica, toate constructiile din zona fiind finalizate, in imediata apropiere de oras si fata de principalele puncte de interes precum mijloace de transport in comun, centre comerciale, institutii bancare si de invatamant.

Apartamentul este compus dintr-un living spatios si foarte luminos cu acces la un balcon, bucatarie complet mobilata si utilata, dormitor matrimonial, un al doilea dormitor cat si o baie ce dispune de geam pentru aerisire.

Locuinta dispune de multiple imbunatatiri precum pereti zugraviti, parchet din lemn pentru living si dormitoare, gresie si faianta pentru bucatarie si baie, usi de lemn la interior, bucataria este complet utilata cu aragaz electric, plita pe gaz, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, frigider si hota.



Pretul de vanzare este de 89.000 euro, poate fi achizitionat cash sau credit ipotecar.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 21968

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament de lux cu 3 camere de vanzare Sibiu cartierul Arhitectilor-1 Apartament de lux cu 3 camere de vanzare Sibiu cartierul Arhitectilor-2 Apartament de lux cu 3 camere de vanzare Sibiu cartierul Arhitectilor-3 Apartament de lux cu 3 camere de vanzare Sibiu cartierul Arhitectilor-4 Apartament de lux cu 3 camere de vanzare Sibiu cartierul Arhitectilor-5 Apartament de lux cu 3 camere de vanzare Sibiu cartierul Arhitectilor-6 Apartament de lux cu 3 camere de vanzare Sibiu cartierul Arhitectilor-7 Apartament de lux cu 3 camere de vanzare Sibiu cartierul Arhitectilor-8 Apartament de lux cu 3 camere de vanzare Sibiu cartierul Arhitectilor-9

89.000 €

Manda Victor

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.