Apartament de inchiriat cu 3 camere in Sibiu Trei Stejari

350 €

Detalii

  • ID Anunț: # 55971

  • Adăugat la: 11:40, 12.01.2021

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 69

  • Etaj Parter

  • Compartimentare Semidecomandat

  • Vizualizări: 22

Descriere

Taboo imobiliare va propune spre inchiriere un apartament spatios in Sibiu, zona Trei Stejari, cu 3 camere spatioase, cu o suprafata totala de 82 mp si utila de 69 mp, se inchiriaza nemobilat si se preteaza a fi utilizat atat ca spatiu de birouri, localizandu-se intr-o zona cu puternic impact economic, cat si ca locuinta!
Apartamentul este compartimentat in 2 camere spatioase de 16 mp, o bucatarie de 8 mp, o camera deschisa de 20 mp, o baie, un hol si o debara.
Locuinta se incalzeste cu centrala termica proprie si calorifere de aluminiu, iar lumina naturala patrunde in interior prin geamuri termopan cu rama PVC, dispune de gresie, faianta, parchet, usi de lemn la interior si usa metalica la intrare.
In imediata apropiere a apartamentului se afla atat spitale, parcuri, terenuri de sport si mijloace de transport in comun cat si cel mai important centru comercial din Sibiu, Promenada Mall.
Pretul de inchiriere este negociabil, in functie de scopul utilizarii spatiului! Se percepe o garantie echivalenta cu contravaloarea primei chirii!

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12417 si contactati agentul de vanzari Catalin Dudas la numarul de telefon 0723.827.020 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.

Apartament de inchiriat cu 3 camere in Sibiu Trei Stejari-1 Apartament de inchiriat cu 3 camere in Sibiu Trei Stejari-2 Apartament de inchiriat cu 3 camere in Sibiu Trei Stejari-3 Apartament de inchiriat cu 3 camere in Sibiu Trei Stejari-4 Apartament de inchiriat cu 3 camere in Sibiu Trei Stejari-5 Apartament de inchiriat cu 3 camere in Sibiu Trei Stejari-6 Apartament de inchiriat cu 3 camere in Sibiu Trei Stejari-7 Apartament de inchiriat cu 3 camere in Sibiu Trei Stejari-8 Apartament de inchiriat cu 3 camere in Sibiu Trei Stejari-9 Apartament de inchiriat cu 3 camere in Sibiu Trei Stejari-10 Apartament de inchiriat cu 3 camere in Sibiu Trei Stejari-11

350 €

Catalin Dudas

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.