Apartament de inchiriat cu 3 camere decomandate in Centrul Istoric

Acest anunț este inactiv.
399 €

Detalii

  • ID Anunț: # 6035

  • Adăugat la: 11:08, 23.09.2019

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 80

  • Etaj 2

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 22

Descriere

Se inchiriaza apartament cu 3 camere, complet decomandat in Sibiu Centrul Istoric, situat la etajul intermediar 2 al unui bloc P+4, la doar 2 minute de mers pe jos pana in Piata Mare, cu o suprafata totala de 90 mp si o suprafata utila de 80 mp.

Locuinta este spatioasa si excelent compartimentata, compusa din hol spatios la intrare cu acces in bucataria inchisa cu iesire pe balon, baia prevazuta cu cada si geam de aerisire, living generos cu iesire pe balcon si inca doua dormitorare matrimoniale.

Aceasta locuinta este foarte economica si luminoasa, prezinta costuri foarte mici la utilitati si dispune de toate imbunatatirile si dotarile necesare unui trai decent cum ar fi: usi din lemn la interior, centrala termica pe gaz cu calorifere din fonta, geamuri termopan cu tamplarie Pvc, usa din lemn la intrare, gresie, faianta, acces cablu Tv precum si toate electrocasnicele necesare.

Imobilul este pozitionat intr-o zona foarte cautata, in apropiere de: spatii comerciale, restaurante, pub-uri, hoteluri, spital, teatru, facultati, scoli, farmacii, unitati bancare, locuri de joaca pentru copii, statii de autobuz si taxi si nu numai.

Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat la pretul de 399 euro luna negociabil + garantie.

Se accepta si studenti.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 21946

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament de inchiriat cu 3 camere decomandate in Centrul Istoric-1 Apartament de inchiriat cu 3 camere decomandate in Centrul Istoric-2 Apartament de inchiriat cu 3 camere decomandate in Centrul Istoric-3 Apartament de inchiriat cu 3 camere decomandate in Centrul Istoric-4 Apartament de inchiriat cu 3 camere decomandate in Centrul Istoric-5 Apartament de inchiriat cu 3 camere decomandate in Centrul Istoric-6 Apartament de inchiriat cu 3 camere decomandate in Centrul Istoric-7 Apartament de inchiriat cu 3 camere decomandate in Centrul Istoric-8 Apartament de inchiriat cu 3 camere decomandate in Centrul Istoric-9
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.