Apartament de inchiriat cu 2 camere situat in zona Rahovei Sibiu

220 €

Detalii

  • ID Anunț: # 27699

  • Adăugat la: 09:35, 21.05.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 45

  • Etaj 2

  • Compartimentare Semidecomandat

  • Vizualizări: 14

Descriere

Apartament de inchiriat cu 2 camere, cu o suprafata totala de 52 mp la etajul intermediar 2 al unui imobil cu 4 etaje, situat in zona Rahovei din Sibiu.

Locuinta are o suprafata utila de 45 mp si este compartimentata astfel: living cu iesire pe balcon, dormitor, bucatarie mobilata si utilata, baie cu cada.

Apartamentul dispune de centrala termica proprie, calorifere din otel, geamuri termopan, parchet din lemn masiv, gresie, faianta.

Zona din care face parte acest apartament este una foarte bine cotata pe piata imobiliara avand in imediata apropiere: scoli, gradinite, institutii bancare, magazine, Centrul Comercial, locuri de joaca pentru copii, mijloace de transport in comun precum si cele in regim de taxi, cabinete medicale, farmacii.

Pretul de inchiriere este de 220 euro mobilat si utilat usor negociabil.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 17332

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament de inchiriat cu 2 camere situat in zona Rahovei Sibiu-1 Apartament de inchiriat cu 2 camere situat in zona Rahovei Sibiu-2 Apartament de inchiriat cu 2 camere situat in zona Rahovei Sibiu-3 Apartament de inchiriat cu 2 camere situat in zona Rahovei Sibiu-4 Apartament de inchiriat cu 2 camere situat in zona Rahovei Sibiu-5 Apartament de inchiriat cu 2 camere situat in zona Rahovei Sibiu-6 Apartament de inchiriat cu 2 camere situat in zona Rahovei Sibiu-7 Apartament de inchiriat cu 2 camere situat in zona Rahovei Sibiu-8 Apartament de inchiriat cu 2 camere situat in zona Rahovei Sibiu-9

220 €

Calin Razvan

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.