Apartament de 3 camere si 42 mp gradina in zona Calea Cisnadiei

Acest anunț este inactiv.
49.500 €

Detalii

  • ID Anunț: # 46367

  • Adăugat la: 08:53, 17.09.2020

  • Anunț publicat de: Proprietar

  • Suprafața utilă 61

  • An construcție 2018

  • Etaj -

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 11

Descriere

De vanzare apartament cu 3 camere decomandate loc de parcare si gradina exclusiva cu suprafata de 42 mp situat pe Calea Cisnadiei in Sibiu pozitionat la parterul unui imobil cu regim scazut de inaltime P+1 etaj.
Locuinta are o suprafata utila de 61 mp este foarte util compartimentata astfel: la intrare se afla un hol living de tip open-space cu bucataria aceasta din urma poate fi inchisa in functie de nevoile clientilor doua dormitoare decomandate si o baie generoasa prevazuta cu aerisire naturala pe langa acestea viitorii cumparatori vor avea acces privat la o gradina cu o terasa de 42 mp spatiul ideal pentru petrecerea timpului liber.
Structura imobilului din care face parte acest apartament este foarte rezistenta din caramida Porotherm exteriorul este foarte cochet cu termosistem si tencuiala driscuita fin zugraveala lavabila si placaj de caramida aparenta acoperis din tabla gard verde in fata casei si de lemn intre curtile din spate iar la interior predarea se va face cu centrala termica pe gaz cu calorifere pereti tinciuiti geamuri termopan Rehau cu 5 camere usa metalica la intrare instalatii electrice termice canalizare apa rece si calda sape autonivelante in toate incaperile.
Pretul de vanzare este de 49.500 euro cu un loc de parcare gratuit. Se accepta si programul Prima Casa sau Credit Ipotecar.
OFERTA PROMOTIONALA - SE OFERA 3.600 EURO REDUCERE DIN PRETUL AFISAT PENTRU CLIENTII CARE OPTEAZA LA PLATA INTEGRALA PANA LA SFARSITUL ANULUI 2018.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P7425 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.

Apartament de 3 camere si 42 mp gradina in zona Calea Cisnadiei-1 Apartament de 3 camere si 42 mp gradina in zona Calea Cisnadiei-2 Apartament de 3 camere si 42 mp gradina in zona Calea Cisnadiei-3 Apartament de 3 camere si 42 mp gradina in zona Calea Cisnadiei-4 Apartament de 3 camere si 42 mp gradina in zona Calea Cisnadiei-5 Apartament de 3 camere si 42 mp gradina in zona Calea Cisnadiei-6 Apartament de 3 camere si 42 mp gradina in zona Calea Cisnadiei-7
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.