Apartament cu scara interioara de vanzare in zona rezidentiala

58.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 4361

  • Adăugat la: 09:27, 09.01.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 116

  • An construcție 2000

  • Etaj 1

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 29

Descriere

Agentia Imobiliara Taboo va ofera in exclusivitate spre vanzare apartament cu 2 camere, cu scara interioara, in suprafata de 116 mp utili situat in zona rezidentiala "La mesteceni" din Rahau.

Locuinta se afla intr-un imobil de 6 apartamente insiruite fiecare cu contorizari separate la utilitati avand ca si spatii comune o piscina, teren de tenis, terasa, filigorie, curte si gradina.

Acesta este compartimentat astfel: la parter un hol, un living generos cu loc de servit masa, o bucatarie inchisa mobilata, utilata, camara, dressing, baie de servici.

Accesul la etaj se face pe o scara interioara din lemn masiv, unde se afla un dormitor de dimensiuni generoase, o baie cu cabina de dus si geam de aerisire, un dressing si un spatiu de recreere.

Apartamentul dispune de centrala proprie pe gaz, instalatie cupru, calorifere aluminiu, parchet, gresie, faianta.

Se afla la 5 minute de centrul orasului Sebes si de intrarea pe autostrada Deva-Sibiu, intr-o zona linistita.

Pretul de vanzare este de 58000 euro, negociabil.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 21513

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament cu scara interioara de vanzare in zona rezidentiala-1 Apartament cu scara interioara de vanzare in zona rezidentiala-2 Apartament cu scara interioara de vanzare in zona rezidentiala-3 Apartament cu scara interioara de vanzare in zona rezidentiala-4 Apartament cu scara interioara de vanzare in zona rezidentiala-5 Apartament cu scara interioara de vanzare in zona rezidentiala-6 Apartament cu scara interioara de vanzare in zona rezidentiala-7 Apartament cu scara interioara de vanzare in zona rezidentiala-8 Apartament cu scara interioara de vanzare in zona rezidentiala-9

58.000 €

Iosif Cosmin

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.