Apartament cu 5 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Strand 1

Acest anunț este inactiv.
70.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 7532

  • Adăugat la: 15:08, 08.05.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 130

  • An construcție 2018

  • Etaj 5

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 119

Descriere

De vanzare apartament la mansarda cu 5 camere decomandate, 3 bai, in Sibiu zona Strand, cu o suprafata utila de 130 mp, situat la etajul 5, constructia este una noua realizata in anul 2018.

Localizat intr-o zona rezidentiala selecta, aproape de Centru si de toate punctele de interes public, pe o strada asfaltata si iluminata, fara zgomotul si agitatia orasului, perfect pentru o familie care doreste o locuinta moderna si spatioasa.Avand o suprafata utila de 130 mp, mobilat si utilat modern, apartamentul este structurat pe 2 nivele astfel:

- primul nivel este compus dintr-o zona de living foarte luminoasa din care se face accesul catre nivelul superior, doua dormitoare generoase, bucatarie inchisa cu acces la un balcon, o baie spatioasa cu geam de aerisire si o a doua baie de servici.

- al doilea etaj este compus dintr-o zona care poate fi amenajata ca un al doilea living, doua dormitoare si o baie.

Apartamentul este luminos si calduros fiind orientat spre Sud-Est si termoizolat la exterior, este excelent intretinut si dispune de toate imbunatatirile moderne precum: centrala termica, calorifere din otel, ferestre cu geam termopan, usa metalica la intrare, pereti zugraviti cu lavabila, scara interioara placata cu lemn.Apartamentul se vinde la pretul de 70.000 euro, poate fi achizitionat si prin Credit Ipotecar.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 22116

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament cu 5 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Strand 1-1 Apartament cu 5 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Strand 1-2 Apartament cu 5 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Strand 1-3 Apartament cu 5 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Strand 1-4 Apartament cu 5 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Strand 1-5 Apartament cu 5 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Strand 1-6 Apartament cu 5 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Strand 1-7 Apartament cu 5 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Strand 1-8 Apartament cu 5 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Strand 1-9
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.