Apartament cu 4 camere si pivnita de vanzare in Sibiu zona Rahovei

81.500 €

Detalii

  • ID Anunț: # 6643

  • Adăugat la: 13:04, 29.04.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 83

  • An construcție 1986

  • Etaj 6

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 72

Descriere

Apartament de vanzare cu 4 camere decomandate si pivnita, in Sibiu zona Rahovei, cu o suprafata utila de 83 mp intr-un imobil solid construit in anul 1986, acesta dispune si de lift.

Este situat intr-o zona foarte frumoasa si linistita a cartierului Rahovei, avand in apropierea sa numeroase puncte de interes public ca de exemplu: Piata Rahovei, scoli, gradinite, farmacii, magazine, locuri de joaca pentru copii, biserici, mijloace de transport si cele in regim de taxi.

Compartimentarea este una buna astfel ca la intrare se afla un hol din care se face accesul catre toate incaperile, zona de living cu acces la un balcon inchis in termopan, bucatarie inchisa mobilata si utilata, 3 dormitoare, baie cu cada si geam de aerisire cat si o baie de servici cu cabina de dus si un spatiu pentru depozitare situat pe hol.

Ca si imbunatatiri putem enumera centrala termica, calorifere din otel, parchet laminat, usi de lemn la interior, usa metalica la intrare, geamuri termopan, gresie si faianta.

Pretul de vanzare al acestui apartament este de 81.500 euro negociabil, poate fi achizitionat prin creditare bancara.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 22006

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament cu 4 camere si pivnita de vanzare in Sibiu zona Rahovei-1 Apartament cu 4 camere si pivnita de vanzare in Sibiu zona Rahovei-2 Apartament cu 4 camere si pivnita de vanzare in Sibiu zona Rahovei-3 Apartament cu 4 camere si pivnita de vanzare in Sibiu zona Rahovei-4 Apartament cu 4 camere si pivnita de vanzare in Sibiu zona Rahovei-5 Apartament cu 4 camere si pivnita de vanzare in Sibiu zona Rahovei-6 Apartament cu 4 camere si pivnita de vanzare in Sibiu zona Rahovei-7 Apartament cu 4 camere si pivnita de vanzare in Sibiu zona Rahovei-8 Apartament cu 4 camere si pivnita de vanzare in Sibiu zona Rahovei-9

81.500 €

Manda Victor

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.