Apartament cu 4 camere decomandate de vanzare zona Vasile Aaron

98.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 9736

  • Adăugat la: 07:29, 14.02.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 92

  • An construcție 1980

  • Etaj Parter

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 33

Descriere

Apartament de vanzare in Sibiu zona Vasile Aaron, cu 4 camere decomandate si o suprafata utila de 92 mp, situat la parterul inalt al unui imobil cu 10 etaje, constructie din caramida, anul 1980. Dispune de imbunatatiri precum tamplarie PVC cu geam termopan, usa metalica la intrare in apartament; instalatie de incalzire cu centrala si calorifere, usi interior, casa scarii este amenajata foarte frumos.

Datorita pozitionarii excelente, acesta este pretabil atat pentru a locui o familie, cat si ca investitie pentru inchirierea pe perioada lunga. In apropiere de acest imobil se afla toate punctele de interes necesare: institutii de invatamant, magazine, piata agroalimentara, banci comerciale, biserica, locuri de joaca pentru copii, statii de autobuz si taxi, farmacii sau cabinete medicale.

Apartamentul este total decomandat si este compartimentat astfel: hol foarte spatios la intrare cu acces catre toate incaperile, camera de zi, bucatarie, 3 dormitoare si baie cu geam de aerisire cat si o baie de servici.

Locuinta beneficiaza de izolatie termica de 10 cm la exterior si locuri de parcare gratuite in fata blocului, de asemenea dispune de toate imbunatatirile necesare unui trai decent precum: geamuri termopan cu tamplarie PVC, calorifere din otel, pereti zugraviti cu lavabila, acces cablu tv si internet, gresie si faianta.

Pretul de vanzare al acestui apartament este de 98.000 euro, poate fi achizitionat prin orice fel de creditare bancara.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 22651

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament cu 4 camere decomandate de vanzare zona Vasile Aaron-1 Apartament cu 4 camere decomandate de vanzare zona Vasile Aaron-2 Apartament cu 4 camere decomandate de vanzare zona Vasile Aaron-3 Apartament cu 4 camere decomandate de vanzare zona Vasile Aaron-4 Apartament cu 4 camere decomandate de vanzare zona Vasile Aaron-5 Apartament cu 4 camere decomandate de vanzare zona Vasile Aaron-6 Apartament cu 4 camere decomandate de vanzare zona Vasile Aaron-7 Apartament cu 4 camere decomandate de vanzare zona Vasile Aaron-8 Apartament cu 4 camere decomandate de vanzare zona Vasile Aaron-9

98.000 €

Budeanu Bogdan

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.