Apartament cu 4 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Strand

85.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 7136

  • Adăugat la: 11:33, 30.06.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 77

  • An construcție 1985

  • Etaj 4

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 113

Descriere

Apartament cu 4 camere decomandate de vanzare situat in zona Strand din Sibiu, construit in anul 1985, acesta beneficiaza de o suprafata utila de 77 mp si o supratafa construita de 93 mp.

Compus din living, 3 dormitoare doua din ele avand iesire pe doua balcoane, bucatarie, o baie, spatii pentru depozitare si hol.

Instalatia electrica a fost schimbata, centrala termica proprie, calorifere din fonta, parchet laminat, gresie, faianta, ferestre cu geam termopan si tamplarie PVC, usi interior schimbate.

Imobilul este situat intr-o zona linistita a orasului Sibiu, ideala pentru cei care doresc sa se mute intr-un loc care sa le ofere propria oaza de relaxare. In vecinatate se afla magazine alimentare, aprozare, statii de autobuz, statii de taxi, institutii de invatamant, dar si multe alte puncte de interes public.

Pretul de vanzare al apartamentului mobilat si utilat este de 85000 euro negociabil.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 22052

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament cu 4 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Strand-1 Apartament cu 4 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Strand-2 Apartament cu 4 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Strand-3 Apartament cu 4 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Strand-4 Apartament cu 4 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Strand-5 Apartament cu 4 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Strand-6 Apartament cu 4 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Strand-7 Apartament cu 4 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Strand-8 Apartament cu 4 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Strand-9

85.000 €

Calin Razvan

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.