Apartament cu 4 camere de vanzare in zona Nicolae Iorga din Sibiu

59.500 €

Detalii

  • ID Anunț: # 21159

  • Adăugat la: 08:43, 30.06.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 107

  • An construcție 2002

  • Etaj Mansardă

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 72

Descriere

Apartament cu 4 camere decomandate de vanzare in zona Nicolae Iorga din Sibiu, cu o suprafata totala de 128 mp, amenajat la mansarda unui imobil, cu izolatie termica si fonica la exterior.

Locuinta este dispusa pe 2 nivele, la primul nivel se afla bucataria open space cu livingul, un dormitor si o baie cu cada si geam; la etajul superior sunt inca 2 dormitoare si o baie.

Apartamentul dispune de numeroase imbunatatiri cum ar fi: centrala termica cu calorifere din otel, parchet, mocheta, geamuri termopan cu tamplarie PVC, usa de metal la intrare, usi din lemn la interior, scara din lemn cu mana curenta de metal, gresie, faianta.

Zona in care se afla imobilul este una intens populata, cu scoli si gradinite aflate in imediata apropiere, de asemenea si statii pentru mijloace de transport in comun si taxi, magazine, supermaket-uri, farmacii si diverse magazine de profil.

Pretul de vanzare al acestui apartament mobilat si utilat este de 59.500 euro, negociabil.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 22816

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament cu 4 camere de vanzare in zona Nicolae Iorga din Sibiu-1 Apartament cu 4 camere de vanzare in zona Nicolae Iorga din Sibiu-2 Apartament cu 4 camere de vanzare in zona Nicolae Iorga din Sibiu-3 Apartament cu 4 camere de vanzare in zona Nicolae Iorga din Sibiu-4 Apartament cu 4 camere de vanzare in zona Nicolae Iorga din Sibiu-5 Apartament cu 4 camere de vanzare in zona Nicolae Iorga din Sibiu-6 Apartament cu 4 camere de vanzare in zona Nicolae Iorga din Sibiu-7 Apartament cu 4 camere de vanzare in zona Nicolae Iorga din Sibiu-8 Apartament cu 4 camere de vanzare in zona Nicolae Iorga din Sibiu-9

59.500 €

Budeanu Bogdan

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.