Apartament cu 3 camere terasa 16 mp si balcon in zona Turnisor Sibiu

Acest anunț este inactiv.
67.500 €

Detalii

  • ID Anunț: # 9406

  • Adăugat la: 13:34, 13.12.2019

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 58

  • An construcție 2014

  • Etaj 4

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 34

Descriere

Apartament de vanzare cu 3 camere decomandate in Sibiu zona Turnisor-Frunzei, cu terasa de 16 mp, balcon 8 mp si loc de parcare privat, cu o suprafata totala de 84 mp, situat la etajul 4 din 4 al unui imobil construit din caramida in anul 2014.

Este pozitionat intr-o zona foarte frumoasa si linistita, cu numeroase puncte de interes public in apropiere de: scoli, gradinite, banci, farmacii, magazine, locuri de joaca pentru copii, spatii verzi, mijloace de transport in comun si cele in regim de taxi.

Compartimentarea este una foarte buna astfel ca la intrare se afla un living de tip open-space cu bucataria complet mobilata si utilata, in stanga baia cu cabina de dus si geam de aerisire, langa este un dormitor de copii, iar mai apoi dormitorul principal cu iesire pe balconul foarte generos.

Ca si imbunatatiri dispune de centrala termica, calorifere din otel, geamuri termopan, parchet laminat, usa metalica la intrare, usi de lemn la interior, gresie si faianta.

Pretul de vanzare al acestui apartament este de 67.500 euro.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 22623

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament cu 3 camere terasa 16 mp si balcon in zona Turnisor Sibiu-1 Apartament cu 3 camere terasa 16 mp si balcon in zona Turnisor Sibiu-2 Apartament cu 3 camere terasa 16 mp si balcon in zona Turnisor Sibiu-3 Apartament cu 3 camere terasa 16 mp si balcon in zona Turnisor Sibiu-4 Apartament cu 3 camere terasa 16 mp si balcon in zona Turnisor Sibiu-5 Apartament cu 3 camere terasa 16 mp si balcon in zona Turnisor Sibiu-6 Apartament cu 3 camere terasa 16 mp si balcon in zona Turnisor Sibiu-7 Apartament cu 3 camere terasa 16 mp si balcon in zona Turnisor Sibiu-8 Apartament cu 3 camere terasa 16 mp si balcon in zona Turnisor Sibiu-9
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.