Apartament cu 3 camere si gradina de vanzare pe Calea Surii Mici Sibiu

66.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 23711

  • Adăugat la: 11:25, 29.06.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 52

  • An construcție 2019

  • Etaj Parter

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 40

Descriere

Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate, in Sibiu pe Calea Surii Mici, situat la parterul unui imobil cu regim scazut de inaltime P+3E.

Apartamentul dispune de suprafata utila de 52 mp la care se adauga o gradina proprie de 40 mp si 2 locuri de parcare.

Locuinta este compusa din camera de zi open space cu bucataria foarte spatioasa, baie ce dispune de geam de aerisire si doua dormitoare.

Apartamentul dispune de imbunatatiri precum: usa metalica la intrare, gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geamuri termopan, centrala termica proprie cu incalzire in pardoseala.

Zona in care se afla acest apartament este in plina dezvoltare, avand in imediata apropiere mijloace de transport in comun si magazine.

Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat.

Pretul de vanzare pentru acest apartament este de 66.000 euro, se accepta si credit ipotecar!

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 23095

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament cu 3 camere si gradina de vanzare pe Calea Surii Mici Sibiu-1 Apartament cu 3 camere si gradina de vanzare pe Calea Surii Mici Sibiu-2 Apartament cu 3 camere si gradina de vanzare pe Calea Surii Mici Sibiu-3 Apartament cu 3 camere si gradina de vanzare pe Calea Surii Mici Sibiu-4 Apartament cu 3 camere si gradina de vanzare pe Calea Surii Mici Sibiu-5 Apartament cu 3 camere si gradina de vanzare pe Calea Surii Mici Sibiu-6 Apartament cu 3 camere si gradina de vanzare pe Calea Surii Mici Sibiu-7 Apartament cu 3 camere si gradina de vanzare pe Calea Surii Mici Sibiu-8 Apartament cu 3 camere si gradina de vanzare pe Calea Surii Mici Sibiu-9

66.000 €

Morar Cosmin

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.