Apartament cu 3 camere si gradina de inchiriat zona Moldoveanu

650 €

Detalii

  • ID Anunț: # 4896

  • Adăugat la: 10:03, 02.04.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 70

  • Etaj Parter

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 46

Descriere

Apartament mobilat si utilat cu 3 camere de inchiriat in Sibiu zona Moldoveanu, situat la parterul unui imobil cu 2 etaje, construit in anul 2017, dispune de video interfon la intrare si sunt doar 6 apartamente in vila.

Locuinta detine gradina, garaj si locuri de parcare in curte si are suprafata utila de 70 mp acestia fiind compusi dintr-un living open space cu bucataria, doua dormitoare spatioase, o baie cu geam pentru aerisire.

Imobilul este situat la doar 15 minute mers pe jos fata de Centrul Istoric al Sibiului iar in imediata apropiere sunt magazine, scoli, mijloace de transport in comun si celelalte puncte de interes public.

Ca si dotari detine centrala termica proprie, incalzire in pardoseala, termostat in fiecare incapere, aer conditionat, parchet laminat, gresie, faianta, tamplarie PVC cu geam termopan, usa din metal la intrare.Apartamentul se inchiriaza la pretul de 650 euro luna.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 19841

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament cu 3 camere si gradina de inchiriat zona Moldoveanu-1 Apartament cu 3 camere si gradina de inchiriat zona Moldoveanu-2 Apartament cu 3 camere si gradina de inchiriat zona Moldoveanu-3 Apartament cu 3 camere si gradina de inchiriat zona Moldoveanu-4 Apartament cu 3 camere si gradina de inchiriat zona Moldoveanu-5 Apartament cu 3 camere si gradina de inchiriat zona Moldoveanu-6

650 €

Calin Razvan

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.