Apartament cu 3 camere predare imediata de vanzare pe Calea Surii Mici

56.500 €

Detalii

  • ID Anunț: # 26662

  • Adăugat la: 14:15, 12.05.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 53

  • An construcție 2017

  • Etaj Parter

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 22

Descriere

Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere, situat la parterul unui imobil cu regim scazut de inaltime P+4E, imobil ce este situat in Cartierul Magnolia din Sibiu.

Cartierul este situat intr-o zona foarte linistita, in apropiere de zona Industriala Vest, magazine, mijloace de transport in comun si la doar 7-8 minute de centrul orasului.

Compartimentarea este una foarte buna astfel ca la intrare se afla un living de tip open-space cu bucataria complet mobilata si utilata, se intra intr-un hol cu acces catre cele 2 dormitoare mobilate si utilate si o baie ce dispune de cada.

Are numeroase imbunatatiri printre care si centrala termica, calorifere din otel, geamuri termopan, usa metalica la intrare, usi de lemn la interior, parchet laminat, izolatie termica la exterior, gresie si faianta.

Pretul de vanzare al acestui apartament complet mobilat si utilat este de 56.500 euro.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 23205

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament cu 3 camere predare imediata de vanzare pe Calea Surii Mici-1 Apartament cu 3 camere predare imediata de vanzare pe Calea Surii Mici-2 Apartament cu 3 camere predare imediata de vanzare pe Calea Surii Mici-3 Apartament cu 3 camere predare imediata de vanzare pe Calea Surii Mici-4 Apartament cu 3 camere predare imediata de vanzare pe Calea Surii Mici-5 Apartament cu 3 camere predare imediata de vanzare pe Calea Surii Mici-6 Apartament cu 3 camere predare imediata de vanzare pe Calea Surii Mici-7

56.500 €

Morar Cosmin

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.