Apartament cu 3 camere loc parcare si pivnita de vanzare in Sibiu

Acest anunț este inactiv.
125.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 8443

  • Adăugat la: 11:35, 23.10.2019

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 96

  • An construcție 2006

  • Etaj 2

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 14

Descriere

De vanzare in Sibiu zona Strand apartament format din 3 camere decomandate, 2 bai, dressing si 2 balcoane, cu o suprafata utila de 96 mp, pozitionat la etajul intermediar 2 din 4 al unui imobil edificat si finisat in anul 2006, ce beneficiaza de un loc propriu de parcare si pivnita la subsolul imobilului cu suprafata de 12 mp.

Locuinta este foarte spatioasa si luminoasa, insorita pe tot parcursul zilei avand orientare sudica, dispune de o compartimentare excelenta astfel: accesul se face intr-un hol generos ( 15 mp ) cu spatiu pentru pantofar si cuier, 2 dormitoare decomandate cu suprafete de 20 mp si respectiv 14 mp si acces la 2 balcoane ( 8 mp respectiv 2.5 mp ), bucatarie mobilata si utilata in suprafata de 18 mp cu loc de luat masa, 2 bai prevazute cu ventilatie artificiala ( una cu cada iar alta cu cabina de dus ) si un dressing.

Toate acestea ofera cumparatorului o suprafata utila de 96 mp pe langa cele 2 balcoane deschise, camerele dispun de mobilier la comanda iar bucataria dispune de: masina de spalat rufe, frigider, cuptor electric, plita pe gaz si hota.

Apartamentul este complet finisat si dispune de usa metalica de acces, tamplarie PVC cu geam termopan 2 foi de sticla si 5 camere, parchet laminat, pereti tencuiti, gletuiti si zugraviti cu lavabila, usi de lemn la interior, centrala termica pe gaz cu calorifere din otel, gresie pe hol, bai si jumatate din bucatarie, parchet laminat.

Imobilul in care se afla aceasta locuinta exclusivista dispune de izolatie termica si fonica la exterior, interfon la intrarea in scara, aceasta este placata cu gresie, usa din termopan, cutii postale si acces securizat, strada este asfaltata si iluminata iar in imediata apropiere se afla magazine alimentare, statia de autobuz este la 1 minut de mers pe jos, iar scoala si gradinita la maxim 5 minute de mers pe jos.

Pretul de vanzare pentru acest apartament complet mobilat si utilat ( conform pozelor ) este de 125000 euro, se accepta si credit ipotecar.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 22298

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament cu 3 camere loc parcare si pivnita de vanzare in Sibiu-1 Apartament cu 3 camere loc parcare si pivnita de vanzare in Sibiu-2 Apartament cu 3 camere loc parcare si pivnita de vanzare in Sibiu-3 Apartament cu 3 camere loc parcare si pivnita de vanzare in Sibiu-4 Apartament cu 3 camere loc parcare si pivnita de vanzare in Sibiu-5 Apartament cu 3 camere loc parcare si pivnita de vanzare in Sibiu-6 Apartament cu 3 camere loc parcare si pivnita de vanzare in Sibiu-7 Apartament cu 3 camere loc parcare si pivnita de vanzare in Sibiu-8 Apartament cu 3 camere loc parcare si pivnita de vanzare in Sibiu-9
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.