Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Terezian

79.500 €

Detalii

  • ID Anunț: # 4767

  • Adăugat la: 09:54, 02.04.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 76

  • An construcție 2005

  • Etaj 4

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 59

Descriere

Apartament in Sibiu zona Terezian de vanzare cu 3 camere decomandate, cu o suprafata totala de 88 mp din care 76 mp utili, situat la etajul intermediar 4 din 5 al unui imobil construit din caramida in anul 2005.

Aceasta locuinta dispune de urmatoarele imbunatatiri: centrala termica, calorifere din otel, geamuri termopan, parchet laminat, usa metalica la exterior, usi de lemn la interior, gresie si faianta.Acest apartament este situat intr-o zona linistita, la numai 15 minute ( mers pe jos ) de centrul orasului Sibiu iar in imediata apropiere sunt numeroase puncte de interes public ca de exemplu: scoli, gradinite, banci, farmacii, supermarketuri, spatii verzi, locuri de joaca pentru copii si multe altele.

Compartimentarea este una foarte buna astfel ca la intrare se afla un hol din care in partea stanga este livingul de tip open-space cu bucataria complet mobilata si utilata, tot pe partea stanga este un dormitor, drept in fata este al doilea dormitor, pe partea dreapta este baia cu aerisire naturala.

Imobilul dispune de izolatie termica exterioara, interfon la intrare, casa scarii foarte luminoasa si intretinuta.Pretul de vanzare al apartamentului este de 79500 euro negociabil, existand posibilitatea de achizitionare si prin credit bancar.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 20421

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Terezian-1 Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Terezian-2 Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Terezian-3 Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Terezian-4 Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Terezian-5 Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Terezian-6 Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Terezian-7 Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Terezian-8 Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Terezian-9

79.500 €

Calin Razvan

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.