Apartament cu 3 camere de vanzare pe strada Semaforului Sibiu

Acest anunț este inactiv.
50.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 46363

  • Adăugat la: 08:51, 17.09.2020

  • Anunț publicat de: Proprietar

  • Suprafața utilă 45

  • An construcție 1980

  • Etaj 3

  • Compartimentare Semidecomandat

  • Vizualizări: 11

Descriere

Va prezentam un apartament cu 3 camere oferit spre vanzare pe strada Semaforului din Sibiu situat la etajul intermediar 3 din 4 al unui imobil cu izolatie exterioara si interfon la intrarea in scara.
Suprafata totala de 55 mp este distribuita pe o compartimentare foarte practica fiind format dintr-un hol care asigura accesul catre living-ul luminos si complet mobilat bucataria complet mobilata si utilata cu plita cuptor frigider camara si zona de luat masa. Cele doua dormitoare ale apartamentului sunt mobilate cu pat matrimonial si dulapuri tip dressing iar baia este mobilata cu cada si geam de aerisire. Toate incaperile au luminozitatea asigurata de geamurile termopan cu tamplarie PVC si vedere spre strada principala pe care se afla imobilul.
Ca si imbunatatiri proprietatea dispune de centrala termica usa din metal la intrare parchet laminat gresie faianta si instalatia electrica recent schimbata.
Zona in care se afla acest apartament este foarte bine cotata din punct de vedere imobiliar fiind in apropierea unitatilor de invatamant prescolar scolar si liceal magazine alimentare si supermarket-uri sedii ale institutiilor bancare statii pentru mijloace de transport public si piata agroalimentara.
Pretul de vanzare al apartamentului este de 50.000 euro si se va preda complet mobilat si utilat.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P7667 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.

Apartament cu 3 camere de vanzare pe strada Semaforului Sibiu-1 Apartament cu 3 camere de vanzare pe strada Semaforului Sibiu-2 Apartament cu 3 camere de vanzare pe strada Semaforului Sibiu-3 Apartament cu 3 camere de vanzare pe strada Semaforului Sibiu-4 Apartament cu 3 camere de vanzare pe strada Semaforului Sibiu-5 Apartament cu 3 camere de vanzare pe strada Semaforului Sibiu-6 Apartament cu 3 camere de vanzare pe strada Semaforului Sibiu-7 Apartament cu 3 camere de vanzare pe strada Semaforului Sibiu-8 Apartament cu 3 camere de vanzare pe strada Semaforului Sibiu-9 Apartament cu 3 camere de vanzare pe strada Semaforului Sibiu-10
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.