Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Strand

46.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 5754

  • Adăugat la: 13:43, 12.05.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 65

  • An construcție 2007

  • Etaj Mansardă

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 152

Descriere

Apartament tip mansarda de vanzare cu 3 camere decomandate, in Sibiu zona Strand, cu o suprafata totala de 78 mp din care 65 mp utili, intr-un imobil construit din caramida in anul 2007.

Este situat intr-o zona foarte buna, cotata foarte bine din punct de vedere imobiliar, cu numeroase puncte de interes public in apropiere ca de exemplu: scoli, gradinite, banci, farmacii, magazine, spatii verzi, mijloace de transport in comun si cele in regim de taxi.

Compartimentarea este foarte buna astfel ca la intrare se afla un living generos, din care se face accesul la bucataria inchisa si la baia cu cabina de dus, iar la etaj sunt 2 dormitoare cu un spatiu pentru depozitare.

Avem numeroase imbunatatiri printre care si centrala termica, calorifere din otel, parchet laminat, geamuri termopan, usa metalica la intrare, usi de lemn la interior, gresie si faianta.Pretul de vanzare al acestui apartament este de 46.000 euro.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 21902

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Strand-1 Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Strand-2 Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Strand-3 Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Strand-4 Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Strand-5 Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Strand-6 Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Strand-7 Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Strand-8 Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Strand-9

46.000 €

Gorun Silviu

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.