Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Compa

44.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 22707

  • Adăugat la: 10:15, 25.03.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 87

  • An construcție 2011

  • Etaj 5

  • Compartimentare Semidecomandat

  • Vizualizări: 21

Descriere

Apartament cu 3 camere complet mobilate si utilate, de vanzare in Sibiu zona Lazaret, cu o suprafata totala de 95 mp din care 87 mp utili, situat la mansarda unui imobil cu 5 etaje, construita in anul 2011.

Cel mai mare avantaj il reprezinta zona, aproape de puncte de interes public: Piata Agroalimentara, scoli, gradinite, banci, farmacii, magazine, spatii verzi, mijloace de transport in comun si cele in regim de taxi.

Pozitionarea intr-o zona foarte bine cotata din punct de vedere imobiliar, face ca acest apartament sa fie pretabil atat pentru locuit cat si pentru investitie sau chiar si pentru regim hotelier.

Apartamentul este compus din:

Plan parter: intrarea se face in livingul open space cu bucataria amenajata, mobilata si utilata, cu loc de servit masa, baia destul de generoasa utilata cu cada si geam de aerisire naturala, scarile de acces catre nivelul superior sunt imbracate in lemn.

Plan Etaj: un dormitor mobilat si utilat si diferite spatii pentru depozitare, cea de a doua camera mobilata si utilata.

Locuinta beneficiaza de izolatie termica de 10 cm la exterior si locuri de parcare gratuite in fata blocului.

Pretul de vanzare al acestui apartament este de 44.000 euro.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 22952

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Compa-1 Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Compa-2 Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Compa-3 Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Compa-4 Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Compa-5 Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Compa-6 Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Compa-7 Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Compa-8 Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Compa-9

44.000 €

Budeanu Bogdan

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.