Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Calea Surii Mici

Acest anunț este inactiv.
57.800 €

Detalii

  • ID Anunț: # 9299

  • Adăugat la: 08:32, 13.03.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 50

  • An construcție 2012

  • Etaj Parter

  • Compartimentare Semidecomandat

  • Vizualizări: 47

Descriere

Apartament de vanzare cu 3 camere, balcon, gradina si loc de parcare privat, in Sibiu zona Magnolia, cu o suprafata totala de 65 mp, intr-un imobil construit din caramida in anul 2012.

Este situat intr-o zona foarte linistita, in apropiere de zona Industriala Vest, magazine, mijloace de transport in comun si la doar 7-8 minute de centrul orasului.

Compartimentarea este una foarte buna astfel ca la intrare se afla un living de tip open-space cu bucataria complet mobilata si utilata, se intra intr-un hol cu acces catre cele 2 dormitoare mobilate si utilate, o baie cu cada si geam de aerisire.

Are numeroase imbunatatiri printre care si centrala termica, calorifere din otel, geamuri termopan, usa metalica la intrare, usi de lemn la interior, parchet laminat, izolatie termica la exterior, gresie si faianta.

Pretul de vanzare al acestui apartament complet mobilat si utilat este de 57.800 euro.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 20225

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Calea Surii Mici-1 Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Calea Surii Mici-2 Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Calea Surii Mici-3 Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Calea Surii Mici-4 Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Calea Surii Mici-5 Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Calea Surii Mici-6 Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Calea Surii Mici-7 Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Calea Surii Mici-8 Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Calea Surii Mici-9
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.