Apartament cu 3 camere balcon si loc de parcare la etajul 1 Selimbar

53.900 €

Detalii

  • ID Anunț: # 5915

  • Adăugat la: 15:32, 09.08.2019

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 52

  • An construcție 2019

  • Etaj 1

  • Compartimentare Semidecomandat

  • Vizualizări: 12

Descriere

Va oferim spre vanzare un apartament compus din 3 camere si balcon, pozitionat pe strada Nicolae Brana din Selimbar, la etajul intermediar 1 din 2 intr-o vila edificata si finisata anul curent 2019 cu cele mai calitative materiale existente pe piata, dispune de o suprafata totala de 73 mp si 1 loc de parcare exclusiv ( inclus in pret ).

Avantajul principal al locuintei este dat de zona unde este amplasata, pe o strada asfaltata si iluminata public, exclusiv de constructii noi de tip case si vile cu un regim scazut de inaltime, mult mai putini vecini si un trafic scazut fata de zonele de blocuri din Sibiu, distanta pana in Centrul Sibiului este de doar 5 minute mers cu masina iar pana la Centrul Comercial Shopping City veti parcurge distanta cu masina in doar 3 minute. Apartamentul este insorit, este orientat spre sud-vest si dispune de o compartimentare foarte bine gandita, fiind structurat astfel: hol la intrare de 4,3 mp, in partea stanga este baia de 5 mp, in fata este un dormitor de 12 mp iar in partea dreapta un living de tip open-space cu bucataria de 18,2 mp cu acces la un alt dormitor de 12 mp, toate cele 3 incaperi au iesire pe un balcon care masoara 5,8 mp.

Locuinta se preda la stadiul de gri avansat la interior: usa de acces metalica antiefractie; centrala termica in condensatie de 24 kw cu detector de gaz; instalatie termica din teava multistrat si distribuitor separat pentru fiecare calorifer in parte; calorifere din otel; pereti tencuiti; sape mecanizate; ferestre termopan cu 5 camere si 3 foi de sticla; tablou general cu sigurante separate pentru consumatorii de putere, conductori electrici din cupru de 1,5 mm pentru iluminat si 2,5 mm pentru prize trasi prin tub flexibil tip copex, prize si intrerupatoare; instalatii pentru curenti slabi TV si internet trase in fiecare camera si legate la coloana principala de alimentare a furnizorilor de servicii; instalatii sanitare trase pe pozitie; balcon hidroizolat; contorizari individuale si contoare montate pentru gaz, curent si apa. La exterior ansamblul unde se afla este finisat la cheie, cu izolatie termica si fonica din polistiren de 10 cm, tencuiala decorativa, acoperis din lemn si invelitoare din tigla cu sistem de jgheaburi pentru scurgerea apei, parcari amenajate si delimitate, spatii verzi, stalpi pentru iluminat, acces securizat in casa scarii pe baza de interfon, gresie, balustrada si cutii postale.

Acest apartament se vinde la pretul de 53.900 euro negociabil la stadiul de gri sau la pretul de 57.900 euro negociabil la stadiul de cheie ( materiale 2.500 euro + manopera 1.500 euro ). La aceste preturi nu se aplica TVA iar pe langa plata cash se accepta orice modalitate de plata bancara.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 21923

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament cu 3 camere balcon si loc de parcare la etajul 1 Selimbar-1 Apartament cu 3 camere balcon si loc de parcare la etajul 1 Selimbar-2 Apartament cu 3 camere balcon si loc de parcare la etajul 1 Selimbar-3 Apartament cu 3 camere balcon si loc de parcare la etajul 1 Selimbar-4 Apartament cu 3 camere balcon si loc de parcare la etajul 1 Selimbar-5 Apartament cu 3 camere balcon si loc de parcare la etajul 1 Selimbar-6 Apartament cu 3 camere balcon si loc de parcare la etajul 1 Selimbar-7 Apartament cu 3 camere balcon si loc de parcare la etajul 1 Selimbar-8 Apartament cu 3 camere balcon si loc de parcare la etajul 1 Selimbar-9

53.900 €

Sin Daniel

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.