Apartament cu 3 camere 98 mp de inchiriat pe Calea Dumbravii

500 €

Detalii

  • ID Anunț: # 7153

  • Adăugat la: 16:06, 30.06.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 98

  • Etaj 3

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 53

Descriere

Apartament mobilat si utilat modern cu 3 camere decomandate, 2 bai, 2 balcoane de inchiriat intr-un bloc nou construit in anul 2015 din caramida in zona Calea Dumbravii din Sibiu.

Beneficiaza de numeroase imbunatatiri, ca de exemplu: parchet din lemn masiv, mobilier din lemn masiv, ferestre din aluminiu, centrala termica proprie cu incalzire in pardoseala, este situat la etajul 3 al unui bloc izolat pe exerior, dotat cu lift modern.

Apartamentul are o suprafata construita de 118 mp din care 98 mp utili, loc de parcare in fata blocului. Acesta este total decomandat iar compartimentarea este una foarte buna, livingul este foarte generos utilat cu canapele din piele, bucatarie dotata cu electrocasnice de cea mai buna calitate, dormitor matrimonial foarte generos cu pat si mobilier din lemn masiv, dormitor cu acces pe balcon, baie cu cada si geam de aerisire naturala, baie de serviciu dotata cu bideu, de asemenea apartamentul detine si un spatiu pentru depozitare si terasa.

Locuinta moderna se ridica la cel mai inalt standard de confort si este pozitionata intr-o zona foarte bine cotata pe piata imobiliara, deoarece are in apropiere toate punctele de interes social, precum: mijloace de transport in comun, statie de taxi, magazine, cabinete medicale, banci, farmacii, biserici, spatii verzi.Pretul de inchiriere al apartamentului este de 500 euro luna TVA inclus.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 22060

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament cu 3 camere 98 mp de inchiriat pe Calea Dumbravii-1 Apartament cu 3 camere 98 mp de inchiriat pe Calea Dumbravii-2 Apartament cu 3 camere 98 mp de inchiriat pe Calea Dumbravii-3 Apartament cu 3 camere 98 mp de inchiriat pe Calea Dumbravii-4 Apartament cu 3 camere 98 mp de inchiriat pe Calea Dumbravii-5 Apartament cu 3 camere 98 mp de inchiriat pe Calea Dumbravii-6 Apartament cu 3 camere 98 mp de inchiriat pe Calea Dumbravii-7 Apartament cu 3 camere 98 mp de inchiriat pe Calea Dumbravii-8 Apartament cu 3 camere 98 mp de inchiriat pe Calea Dumbravii-9

500 €

Chitic Tudor

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.