Apartament cu 2 camere si terasa de vanzare in Turnisor Sibiu

55.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 51051

  • Adăugat la: 12:39, 16.10.2020

  • Anunț publicat de: Proprietar

  • Suprafața utilă 71

  • An construcție 2008

  • Etaj 5

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 18

Descriere

Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere si terasa, situat in cartierul Turnisor, la etajul 5 din 5 al unui imobil construit in anul 2008, cu izolatie exterioara, interfon la intrare si cate 2 apartamente pe palier.
Desi este situat la etajul 5 din 5, apartamentul este structurat pe un singur nivel avand in vedere ca etajul 5 este conceput din constructia imobilului, si nu adaugat ulterior, rezultand astfel un apartament foarte bine consolidat.
Suprafata totala de 93 mp este distribuita printr-o compartimentare actuala, apartamentul fiind format dintr-un hol la intrare foarte spatios, unde regasim o zona care se poate amenjata ca debara sau zona de dresing si de asemenea regasim si baia a carei suprafete permite dotarea acesteia fie cu cada fie cu cabina de dus. Living-ul este openspace cu bucataria care insa poate fi separata cu usurinta, dormitorul poate fi amenjat ca dormitor matrimonial si terasa in suprafata de 8 mp este amenajata cu gresie.
Stadiul de predare al apartamentului este la gri iar imbunatatirile de care dispune sunt: usa metalica la intrare, geamuri si usi din termopan cu tamplarie PVC, centrala termica si calorifere din otel.
Zona in care se afla acest imobil din care face parte si apartamentul prezentat este o zona care are in imediata apropriere toate punctele de interes public si de asemenea, va asigura accesul facil spre zonele importante din oras.
Pretul de vanzare este de 55.000 euro, pret usor negociabil iar ca si situatie juridica, apartamentul este liber de sarcini,

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12093 si contactati agentul de vanzari Victor Manda la numarul de telefon 0757.341.899 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.

Apartament cu 2 camere si terasa de vanzare in Turnisor Sibiu -1 Apartament cu 2 camere si terasa de vanzare in Turnisor Sibiu -2 Apartament cu 2 camere si terasa de vanzare in Turnisor Sibiu -3 Apartament cu 2 camere si terasa de vanzare in Turnisor Sibiu -4 Apartament cu 2 camere si terasa de vanzare in Turnisor Sibiu -5 Apartament cu 2 camere si terasa de vanzare in Turnisor Sibiu -6 Apartament cu 2 camere si terasa de vanzare in Turnisor Sibiu -7

55.000 €

Victor Manda

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.