Apartament cu 2 camere si balcon de inchiriat in zona Rahovei

270 €

Detalii

  • ID Anunț: # 5617

  • Adăugat la: 09:43, 02.07.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 48

  • Etaj 3

  • Compartimentare Semidecomandat

  • Vizualizări: 89

Descriere

Apartament de inchiriat cu 2 camere, balcon, spatiu pentru depozitare si pivnita de inchiriat in zona Rahovei din Sibiu.

Locuinta este mobilata si utilata, are o suprafata totala de 57 mp din care 48 mp utili si este situata la etajul intermediar 3 al unui imobil cu 4 etaje.

Acesta este bine amplasat, in punctele cardinale est-vest, soarele luminand si incalzind toata ziua locuinta, este situat intr-o zona foarte bine cotata pe piata imobiliara, la 2 minute de piata agroalimentara si la 3 minute de centrele comerciale, avand in apropiere statie de taxi, mijloc de transport in comun, precum si alte puncte de interes social.

Locuinta beneficiaza de numeroase imbunatatiri: centrala termica cu calorifere din otel, parchet, gresie, geamuri din tamplarie Pvc, electrocasnice noi, izolatie termica de 10 cm. la exterior.Pretul de inchiriere al acestui apartament este de 270 euro luna.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 16421

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament cu 2 camere si balcon de inchiriat in zona Rahovei-1 Apartament cu 2 camere si balcon de inchiriat in zona Rahovei-2 Apartament cu 2 camere si balcon de inchiriat in zona Rahovei-3 Apartament cu 2 camere si balcon de inchiriat in zona Rahovei-4 Apartament cu 2 camere si balcon de inchiriat in zona Rahovei-5 Apartament cu 2 camere si balcon de inchiriat in zona Rahovei-6 Apartament cu 2 camere si balcon de inchiriat in zona Rahovei-7

270 €

Gorun Silviu

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.