Apartament cu 2 camere pretabil regim hotelier in Sibiu Orasul de Jos

82.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 22795

  • Adăugat la: 08:15, 14.02.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 70

  • An construcție 1940

  • Etaj 1

  • Compartimentare Circular

  • Vizualizări: 9

Descriere

Apartament de vanzare cu 2 camere, pivnita si terasa de 20 mp, in Sibiu zona Orasul de Jos, pretabil atat regim hotelier cat si locuinta, cu o suprafata totala de 90 mp din care 70 mp utili, situat la etajul 1 al unui imobil edificat in anul 1940 din caramida.

Este situat intr-o zona foarte bine cotata din punct de vedere imobiliar la numai cateva minute de mers de Piata Mare, Piata Mica si Centrul Istoric, dar totodata in apropiere de numeroase puncte de interes public ca de exemplu: scoli, gradinite, banci, farmacii, magazine, spatii verzi, restaurante si multe altele.

Compartimentarea este una foarte buna astfel ca la intrare se afla un hol generos din care in partea stanga se afla baia cu cada si geam de aerisire, drept in fata camera de zi, iar in partea dreapta bucataria complet mobilata si utilata si mai apoi dormitorul.

Are numeroase imbunatatiri printre care si centrala termica, calorifere din otel, geamuri termopan, parchet laminat, usi de lemn la interior, usa metalica la intrare, gresie si faianta.

Pretul de vanzare al acestui apartament este de 82.000 euro.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 22971

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament cu 2 camere pretabil regim hotelier in Sibiu Orasul de Jos-1 Apartament cu 2 camere pretabil regim hotelier in Sibiu Orasul de Jos-2 Apartament cu 2 camere pretabil regim hotelier in Sibiu Orasul de Jos-3 Apartament cu 2 camere pretabil regim hotelier in Sibiu Orasul de Jos-4 Apartament cu 2 camere pretabil regim hotelier in Sibiu Orasul de Jos-5 Apartament cu 2 camere pretabil regim hotelier in Sibiu Orasul de Jos-6 Apartament cu 2 camere pretabil regim hotelier in Sibiu Orasul de Jos-7 Apartament cu 2 camere pretabil regim hotelier in Sibiu Orasul de Jos-8 Apartament cu 2 camere pretabil regim hotelier in Sibiu Orasul de Jos-9

82.000 €

Gorun Silviu

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.