Apartament cu 2 camere mobilate si utilate in Sibiu zona Turnisor

Acest anunț este inactiv.
49.900 €

Detalii

  • ID Anunț: # 46360

  • Adăugat la: 08:50, 17.09.2020

  • Anunț publicat de: Proprietar

  • Suprafața utilă 45

  • An construcție 2011

  • Etaj -

  • Compartimentare Semidecomandat

  • Vizualizări: 12

Descriere

Apartament cu 2 camere mobilate si utilate cu balcon si loc de parcare de vanzare in Sibiu zona Turnisor cu o suprafata utila de 45 mp situat la mansarda unui imobil construit din caramida in anul 2011 cu interfon la intrare.
Locatia acestuia corespunde cu ultimele cerinte in materie de apartamente fiind situat intr-un cartier cu locuinte noi iar la mai putin de 5 minute se afla zona Industriala Vest iar distanta fata de centrul orasului fiind una nesemnificativa.
Locuinta este compusa din hol la intrare cu acces direct in bucataria open space cu livingul cu iesire pe balcon un dormitor si o baie cu geam de aerisire de asemenea mai detine si un spatiu pentru depozitare foarte incapator.
Acest apartament detine finisaje de cea mai buna calitate iar mobilierul si electrocasnicele sunt noi. Ca imbunatatiri acesta detine: usa metalica la intrare usi de lemn la interior ferestre cu geam termopan centrala termica cu calorifere din otel parchet laminat gresie si faianta.
Pretul de vanzare al acestui apartament este de 49.900 euro usor negociabil pe langa plata Cash se accepta orice forma de Creditare Bancara.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P8141 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.

Apartament cu 2 camere mobilate si utilate in Sibiu zona Turnisor-1 Apartament cu 2 camere mobilate si utilate in Sibiu zona Turnisor-2 Apartament cu 2 camere mobilate si utilate in Sibiu zona Turnisor-3 Apartament cu 2 camere mobilate si utilate in Sibiu zona Turnisor-4 Apartament cu 2 camere mobilate si utilate in Sibiu zona Turnisor-5 Apartament cu 2 camere mobilate si utilate in Sibiu zona Turnisor-6 Apartament cu 2 camere mobilate si utilate in Sibiu zona Turnisor-7 Apartament cu 2 camere mobilate si utilate in Sibiu zona Turnisor-8 Apartament cu 2 camere mobilate si utilate in Sibiu zona Turnisor-9 Apartament cu 2 camere mobilate si utilate in Sibiu zona Turnisor-10 Apartament cu 2 camere mobilate si utilate in Sibiu zona Turnisor-11 Apartament cu 2 camere mobilate si utilate in Sibiu zona Turnisor-12 Apartament cu 2 camere mobilate si utilate in Sibiu zona Turnisor-13
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.