Apartament cu 2 camere mobilate si utilate in Sibiu Terezian

Acest anunț este inactiv.
53.500 €

Detalii

  • ID Anunț: # 46890

  • Adăugat la: 03:46, 11.06.2021

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 46

  • An construcție 1980

  • Etaj 2

  • Compartimentare Semidecomandat

  • Vizualizări: 98

Descriere

Caracteristici: Apartament cu 2 camere localizat in Sibiu zona Terezian intr-un bloc construit in jurul anului 1980 beneficiaza de o suprafata construita de 55 mp intr-o zona linistita si reabilitata recent. Este compus din hol bucatarie inchisa living spatios din care se iese in balconul inchis cu geam termopan al doilea hol cu dressing baie si dormitor matrimonial.

Avantaje si beneficii: Apartamentul este renovat in anul 2013 mobilat si utilat modern dispune de centrala termica proprie aragaz frigider calorifere din otel parchet gresie faianta ferestre cu geam termopan si tamplarie PVC usa metalica la intrare usi de lemn pe interior o debara spatioasa si un dressing modern.
Locuinta se afla intr-o zona linistita ideala pentru cei care doresc sa se mute intr-un loc care se le ofere propria oaza de relaxare. In vecinatate se afla magazine alimentare aprozare statii de autobuz statii de taxi institutii de invatamant dar si multe alte puncte de interes public.

Pretul de vanzare al apartamentului este de 53.500 euro existand posibilitatea de a se achizitiona si prin credit ipotecar.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P10367 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.

Apartament cu 2 camere mobilate si utilate in Sibiu Terezian-1 Apartament cu 2 camere mobilate si utilate in Sibiu Terezian-2 Apartament cu 2 camere mobilate si utilate in Sibiu Terezian-3 Apartament cu 2 camere mobilate si utilate in Sibiu Terezian-4 Apartament cu 2 camere mobilate si utilate in Sibiu Terezian-5 Apartament cu 2 camere mobilate si utilate in Sibiu Terezian-6 Apartament cu 2 camere mobilate si utilate in Sibiu Terezian-7 Apartament cu 2 camere mobilate si utilate in Sibiu Terezian-8 Apartament cu 2 camere mobilate si utilate in Sibiu Terezian-9
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.