Apartament cu 2 camere in zona Carrefour Express - Nicolae Balcescu

Acest anunț este inactiv.
66.500 €

Detalii

  • ID Anunț: # 12296

  • Adăugat la: 12:29, 29.11.2019

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 86

  • An construcție 1965

  • Etaj Parter

  • Compartimentare Nedecomandat

  • Vizualizări: 9

Descriere

Apartament la casa de vanzare, recent renovat, cu 2 camere in Sibiu zona Nicolae Balcescu, pretabil regim hotelier, cu o suprafata totala de 104 mp din care 86 mp utili, situat la parterul unui imobil construit din caramida in anul 1965.

Este situat intr-o zona foarte buna, ultracentrala, fiind pretabil atat pentru locuinta cat si ca investitie, cu numeroase puncte de interes public in apropiere de: Centrul Istoric, Piata Mare, Piata Mica, scoli, gradinite, banci, farmacii, magazine, spatii verzi, mijloace de transport si multe altele.

Compartimentarea este una foarte buna astfel ca la intrare se afla bucataria inchisa iar mai apoi baia cu cabina de dus si geam de aerisire si cele 2 camere complet mobilate si utilate.

Are numeroase imbunatatiri printre care si centrala termica, calorifere din otel, parchet laminat, usa metalica la intrare, usi de lemn la interior, gresie si faianta.Pretul de vanzare al acestui apartament este de 66.500 euro.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 22707

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament cu 2 camere in zona Carrefour Express - Nicolae Balcescu-1 Apartament cu 2 camere in zona Carrefour Express - Nicolae Balcescu-2 Apartament cu 2 camere in zona Carrefour Express - Nicolae Balcescu-3 Apartament cu 2 camere in zona Carrefour Express - Nicolae Balcescu-4 Apartament cu 2 camere in zona Carrefour Express - Nicolae Balcescu-5 Apartament cu 2 camere in zona Carrefour Express - Nicolae Balcescu-6 Apartament cu 2 camere in zona Carrefour Express - Nicolae Balcescu-7 Apartament cu 2 camere in zona Carrefour Express - Nicolae Balcescu-8 Apartament cu 2 camere in zona Carrefour Express - Nicolae Balcescu-9
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.