Apartament cu 2 camere gradina si terasa de vanzare in Sibiu

51.900 €

Detalii

  • ID Anunț: # 9633

  • Adăugat la: 09:28, 25.03.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 50

  • An construcție 2018

  • Etaj Parter

  • Compartimentare Semidecomandat

  • Vizualizări: 32

Descriere

Apartament intabulat cu 2 camere de vanzare pe Calea Cisnadiei in Sibiu, situat la parterul inalt al unui imobil cu regim scazut de inaltime P+2E.

Locuinta se afla intr-o zona foarte linistita, pe o strada asfaltata si cu iluminat public, cu suprafata utila de 50 mp la care se mai adauga o terasa de 6 mp si o gradina de 23 mp.

Apartamentul este compus din hol, camera de zi, bucatarie separata, doua dormitoare si doua bai.

Locuinta are 67 mp totali si este compusa din camera de zi cu acces pe terasa si in gradina, bucatarie open-space, dormitor mare cu acces pe terasa, baie si hol cu spatiu pentru pantofar si cuier.

Apartamentul este la stadiul de gri si cuprinde tamplarie PVC cu geamuri termopan, centrala termica Bosch in condensatie cu calorifere de otel, pereti tencuiti si tinciuiti pregatiti pentru zugraveli, sape de egalizare, usa metalica de acces, instalatii electrice si sanitare trase pe pozitie, terasa pavata cu gresie, gradina inchisa cu gard din piatra si lemn, un loc de parcare propriu si contoare montate pentru gaz, curent si apa.

Valoarea apartamentului este de 51900 euro negociabil, se poate achizitiona si prin credit ipotecar.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 22641

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament cu 2 camere gradina si terasa de vanzare in Sibiu-1 Apartament cu 2 camere gradina si terasa de vanzare in Sibiu-2 Apartament cu 2 camere gradina si terasa de vanzare in Sibiu-3 Apartament cu 2 camere gradina si terasa de vanzare in Sibiu-4 Apartament cu 2 camere gradina si terasa de vanzare in Sibiu-5 Apartament cu 2 camere gradina si terasa de vanzare in Sibiu-6 Apartament cu 2 camere gradina si terasa de vanzare in Sibiu-7 Apartament cu 2 camere gradina si terasa de vanzare in Sibiu-8 Apartament cu 2 camere gradina si terasa de vanzare in Sibiu-9

51.900 €

Floricu Marian

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.