Apartament cu 2 camere etaj 1 in Centrul Istoric din Sibiu

86.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 5551

  • Adăugat la: 16:08, 04.05.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 70

  • An construcție 1850

  • Etaj 1

  • Compartimentare Semidecomandat

  • Vizualizări: 130

Descriere

Apartament cu 2 camere de vanzare, in Centrul Istoric din Sibiu, la doar 1 minut de mers pe jos pana in Piata Mare, pozitionat la etajul intai al unei case solide din caramida, cu o suprafata totala de 80 mp, acces la o pivnita de 16 mp si loc de parcare in garajul de 13 mp din curte.

Aceasta proprietate este compusa din bucatarie cu loc de luat masa, doua camere, baie, hol, la subsol se afla o pivnita generoasa iar in curtea interioara garajul.

Este pretabil pentru regim hotelier, printre imbunatatiri si dotari sunt contorizarile separate la utilitati, in camere parchetul din lemn masiv.

Viitorul cumparator are posibilitatea de a face o investitie profitabila prin inchirierea acestuia in regim normal sau hotelier, poate fi folosit si ca spatiu de birouri firma, pe langa aceste oportunitati inteligente de investitie, imobilul poate fi achizitionat si pentru a servi drept locuinta pentru acei clienti pretentiosi care isi doresc sa locuiasca chiar in centrul orasului.

Pretul pentru acest apartament este de 86000 euro negociabil, putand fi achizitionat si prin credit ipotecar.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 21836

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament cu 2 camere etaj 1 in Centrul Istoric din Sibiu-1 Apartament cu 2 camere etaj 1 in Centrul Istoric din Sibiu-2 Apartament cu 2 camere etaj 1 in Centrul Istoric din Sibiu-3 Apartament cu 2 camere etaj 1 in Centrul Istoric din Sibiu-4 Apartament cu 2 camere etaj 1 in Centrul Istoric din Sibiu-5 Apartament cu 2 camere etaj 1 in Centrul Istoric din Sibiu-6 Apartament cu 2 camere etaj 1 in Centrul Istoric din Sibiu-7 Apartament cu 2 camere etaj 1 in Centrul Istoric din Sibiu-8 Apartament cu 2 camere etaj 1 in Centrul Istoric din Sibiu-9

86.000 €

Floricu Marian

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.