Apartament cu 2 camere decomandate si balcon in Sibiu Strand 1

56.900 €

Detalii

  • ID Anunț: # 22998

  • Adăugat la: 10:03, 29.04.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 48

  • An construcție 1986

  • Etaj 4

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 25

Descriere

Apartament de vanzare cu 2 camere decomandate si balcon, in Sibiu zona Strand 1, cu o suprafata totala de 58 mp din care 48 mp utili, situat la etajul 4 din 4 al unui imobil construit din caramida in anul 1986.

Este situat intr-o zona foarte frumoasa si linistita, cotata foarte bine din punct de vedere imobiliar, cu numeroase puncte de interes public in apropiere ca de exemplu: scoli, gradinite, banci, farmacii, magazine, mijloace de transport, spatii verzi si multe altele.

Compartimentarea este una foarte buna astfel ca la intrare se afla un hol generos din care in partea dreapta este bucataria inchisa complet mobilata si utilata si cu loja, in partea stanga camera de zi cu iesirea pe balcon, drept in fata baia cu cada si geam de aerisire, iar mai in spate dormitorul.

Ca si imbunatatiri dispune de centrala termica, calorifere din otel, parchet laminat, geamuri termopan, gresie si faianta.

Pretul de vanzare al acestui apartament este de 56.900 euro.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 22996

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Apartament cu 2 camere decomandate si balcon in Sibiu Strand 1-1 Apartament cu 2 camere decomandate si balcon in Sibiu Strand 1-2 Apartament cu 2 camere decomandate si balcon in Sibiu Strand 1-3 Apartament cu 2 camere decomandate si balcon in Sibiu Strand 1-4 Apartament cu 2 camere decomandate si balcon in Sibiu Strand 1-5 Apartament cu 2 camere decomandate si balcon in Sibiu Strand 1-6 Apartament cu 2 camere decomandate si balcon in Sibiu Strand 1-7 Apartament cu 2 camere decomandate si balcon in Sibiu Strand 1-8 Apartament cu 2 camere decomandate si balcon in Sibiu Strand 1-9

56.900 €

Gorun Silviu

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.